På fredag opptrådte Sigrid Solbakk Raabe på The Graham Norton Show. Heile episoden vises på norske skjermer på BBC Brit førstkommende fredag.

Nå har BBC sluppet et klipp fra programmet, som du kan se over saka.

Nummer én på iTunes

Etter fredagens TV-opptreden har «Strangers» skutt mot toppen på hitlistene i Storbritannia. Låta er nå nummer én på iTunes UK-listia, og nærmer seg også toppen på den offisielle britiske hitlista.

Mandag kveld melder BBC at den ligger an til å nå tredjeplass på den offisielle britiske hitlista når den offentliggjøres på fredag, skriver VG.

Graham Norton imponert

Etter å ha framført den nye hiten sin på The Graham Norton Show, slo Sigrid seg ned i sofaen sammen med Helen Mirren, Liam Neeson og Jamie Dornan.

Her fortalte Sigrid blant annet om at hun skal til Australia for første gang, der hun håper å få se kenguruer.

– Det er en av drømmene mine, sa Sigrid.

– Drøm større! sa skuespilleren Jamie Dornan da.

De kom med noen råd til den ferske stjernen. Mens Neeson rådet ålesunderen til å huske å spise og få nok hvile, kom programlederen med en litt annen oppfordring:

– Det kommer en tid for det! Når du blir 35 kan du spise godt og hvile, sa Graham Norton, som lot seg imponere av hitlåta og samtidig gratulerte Sigrid med prisen «BBC Music Sound of 2018».

Inspirert av Adele

Prisen har tidligere blitt delt ut til Sam Smith, 50 Cent og Adele – sistnevnte er blant Sigrids favorittartister, og Sigrid forteller at låta «Rolling in the Deep» er en av grunnene til at hun selv startet ålage popmusikk.