Det er nesten et år siden planleggingen av tidenes forestilling av Aalesund Operakor starta. Nå kan de endelig invitere publikum til å se hva de har arbeidet med.

Med fortryllende melodier, et operakor og The Voice-vinner Knut Marius Djupvik kan det ikke bli annet enn bra.KjendisSjølveste Knut Marius Djupvik, kjent som vinner av sangkonkurransen The Voice på TV2 i 2013, er med som soloartist.

– Jeg synes det var veldig artig å bli spurt, og ønsket selvfølgelig å være med. Forestillingen kommer til å ha stor variasjon av sanger og det passer meg ypperlig. Noe låter er preget av fart og trøkk, mens andre er mer rolige klassikere. Jeg gleder meg til å synge, sier han. Med show og flinke dansere fra danselinjen ved Fagerlia videregående skole tror han det blir en heidundrende konsert.Gode minner

Det er ingen tvil om at mange av låtene som blir framført under forestillingen tryller fram gode barndomsminner og frysninger. Vi har jo alle hørt de vakre Disney-klassikerne fra blant annet Løvenes konge, Den lille havfruen, Tarzan, Hercules og Pocahontas og ikke minst hiten ‘’Let It Og’’ fra Frost.Snart utsolgt

Det er ingen tvil om at interessen rundt forestillingen har vært stor. Både i Ålesund og Tomrefjord nærmer det seg utsolgt.

– Men vi setter gjerne opp flere forestillinger, avslutter en engasjert Elise Aasen i Aalesund Operakor.

Les mer i Sunnmørspostens papirutgave fredag