- Slengbukser og Boyfriend Jeans er helt klart mine favoritter for våren.Det sier Marna Haugen som står bak bloggen komikerfrue.no. Bloggeren fra Ørsta ble nylig kåret til folkets favorittblogg under VIXEN Blog Awards. Hun var konferansier under moteshowet på Amfi Moas trenddager, hvor flere av senterets butikker viste fram vårens trender. Det er ikke bare slengbukser som er moteriktig i vår. På catwalken var det alt fra stripete dresser i rødt, hvitt og blått til blomstrete kjoler og fargesprakende bikinier.

Starter tidlig

Det var ikke vanskelig å se hvilke modeller som var de stolteste. Maria Morantes Lupke og Michelle B. Standal synes det var veldig stort å få sin debut som catwalkmodeller i en alder av 11 og 10 år.- Det var veldig gøy å få være modell for en dag. Og ikke noe skummelt i det hele tatt, hevder Maria.- Jo, jeg var ganske nervøs, skyter Michelle inn. Men også hun stortrivdes på catwalken og legger ikke skjul på at dette er noe hun ønsker å gjøre igjen.- Jeg har lyst å jobbe som modell når jeg blir eldre, sier hun håpefullt.

Wow

Det var for klesbutikken Wow de to jentene gikk modell.  De ble trukket ut som vinnere av en konkurranse butikken hadde. - Klærne vi hadde på oss var veldig fine og butikken har mye kult til jenter. Jeg har lyst på nesten alt sammen, ler Michelle.

Imponert

Blogger og konferansier Marna Haugen sier hun er imponert over de to jentene. - De var jo bare så søte! Og ikke minst kjempeflinke. Jeg synes det er rått at så mange hiver seg ut på catwalken. Rett og slett imponerende.

Blogger Marna Haugen sammen med en av catwalkens yngste modeller, Frida. Foto: VERONICA HJELSETH
Komikerfrue hadde fult opp med å ta bilde sammen med ivirge blogglesere. Foto: VERONICA HJELSETH
Senterleder ved Amfi Moa, Anne Mari Kleppe (t.v.) sammen med moteshowets konferansier Marna Haugen (i midten med hvit kjole). Foto: VERONICA HJELSETH
Maria Morantes Lupke (11) og Michelle B. Standal (10) gikk catwalk for første gang. - Det var utrolig gøy, er de to enige i.