Det opplyser Momentium i en pressemelding.

Bak navnet Kygo skjuler den 24 år gamle Bergenseren Kyrre Gørvell-Dahll seg. I løpet av de siste årene har han høstet enorm suksess som DJ og produsent, først med remixer av kjente artister og etterhvert med eget låtmateriale. Alt fra nyere pop som M83 og Coldplay, til klassiske artister som Marvin Gaye og Dolly Parton har blitt kjørt gjennom Kygos maskineri, og kommet ut som populære hits.

Kjent gjennom nettet

Kygo ble først kjent gjennom Youtube og SoundCloud, der hans remixer nå er avpillt  over 100 millioner ganger. I sommer fikk han æren av å spille på den prestisjetunge Tomorrowland-festivalen, en av Europas største musikkfestivaler. Samtidig tronet remixen «Younger», opprinnelig av svenske Seinabo Sey, på førsteplass på VG-lista ii flere uker.

I desember 2014 ble Kygo den første norske elektronikaartisten som holdt egen konsert i Oslo Spektrum. Da han i mars ga ut singelen «Stole The Show» satte han en ny norsk streamingrekord  med over 230.000 avspillinger på én dag. Kygo er med andre ord en artist som opplever massiv suksess om dagen.

Innfrir ønske

Momentium, arrangør av Jugendfest, har aldri tidligere opplevd en så stor interesse rundt en artist som det de har opplevd rundt Kygo. I flere måndeder har vi fått daglige henvendelser fra festivalgjengere som ønsker seg Kygo til Jugendfest, sier pressesjef Terje Erstad. Det er derfor med stor glede vi kan innfri ønskene og presentere Kygo som et av de store navnene under årets Jugendfest.

Kygo spiller på Color Line Stadion fredag 21. august. Publikum vil  garantert får høre blant annet Kygos remixer av «I See Fire» av Ed Sheeran, «Sexual Healing» av Marvin Gayes, «High for This» av Ellie Gouldings, «Midnight» av Coldplay og remixen «Younger» av Seinabo Seys, samt egne låter som «Firestone» og «Stole The Show».