For de med interesse for norsk rock trenger Michael Krohn neppe noen nærmere presentasjon. I over 30 år har han satt sitt preg på denne sjangeren, først og fremst som frontfigur i Raga Rockers, et band regnet blant en av «de fire store» innen norsk rockemusikk.

Krohn er kjent for sine velformulerte galgenhumoristiske tekster. Nå har han valgt å ta det ut akustisk.

– Jeg har ved noen anledninger fremført låtene mine med Eivind Staxrud på gitar og fått gode tilbakemeldinger på det. Først og fremst fordi tekstene kommer bedre fram. Det ligger litt i kortene at det ikke er de heftigste rockelåtene det blir lagt mest vekt på, men heller de litt roligere låtene man kan sitte og lytte til, sier Krohn.

– Så etter å ha blitt nødet til å ta unplugged konseptet ut til et bredere publikum bøyer jeg meg for folkets vilje og ønsker velkommen til en avslappet aften med gitarklimpring og lavthengende lyrikk, fortsetter Krohn.

Stian Saure ved Teaterfabrikken er glad for å ha fått en slik kapasitet, i en ny innpakning.

– Vi er stolte over å kunne ta imot Michael Krohn her på lørdag. Dette blir en intim konsert, og billettsalget har vært bra på forhånd, så her må folk kjenne sin besøkelsestid, sier Saure.