Paris har blitt brukt som bakgrunnsteppe for hundrevis av kjærlighetshistorier på det store lerret. Det er en klisjé, men likefullt klarer dyktige filmskapere å få det til å fungere godt. Denne behagelige men litt hverdagslige historien om en pen middelaldret bourgeois-kvinne på helgetur i Paris har både sjarm og vidd - og noen dramaturgiske overraskelse på lur.

Filmen begynner i Normandie hvor det tilsynelatende lykkelige ekteparet Brigitte og Xavier (Darrousin) driver en gård og avler frem premieokser. Hun møter en ung kjekkas (Marmai) på en fest, som hun flørter med. De to møtes igjen i Paris.

Det er i all hovedsak hovedrolleinnehaver Isabelle Huppert (61) som gjør dette romantiske dramaet filmen til å bli frisk og vital. Med sin ungdommelige sjarm og fremragende skuespill klarer hun faktisk å få meg engasjert i en historie som nok er tiltenkt middelaldrede romantikere.

Da jeg møtte og intervjuet divaen for ti år siden sa hun at det er noe utpreget feminint ved å være skuespiller og bli observert. Det er et godt poeng, som hun får understreket i denne rollen.