– Siden Geiranger Fjordsenter har sagt foreløpig nei til å låne bort arealer, ser vi at vi trenger mer tid i planleggingen enn vi har til rådighet frem til 17. september, sier Dag Halkjelsvik, leder i NAF Motorsport Ålesund, i en pressemelding.

- Dette kan bli et av landets flotteste og mest unike bakkeløp. Vi vet vi representerer en målgruppe der bilen er interesse nummer en, og Geiranger er en destinasjon for bilglade folk, fra inn- og utland, nettopp på grunn av kjøreopplevelsen, sier Halkjelsvik.

- Vi vet også at symbolikken rundt bil og miljø er viktig. Derfor ønsker vi å samarbeide enda tettere med alle involverte for å sikre ett best mulig arrangement i fremtiden, fortsetter han.

Vil følge reglene

NAF Motorsport skal ikke gå på akkord med de kravene vi setter til oss selv som en ansvarsfull motorsportklubb. NAF Motorsport skal alltid gjennomføre motorsportsarrangementer på en måte som ivaretar norske lover og regler innen sikkerhet og ta hensyn til miljøet der arrangementet skal holdes.

- Vi håper derfor at vi sammen finner løsninger slik at vår målgruppe også kan bidra til økt oppmerksomhet på Geiranger som en fantastisk destinasjon, sier Dag Halkjelsvik.