Langevåg-trener Rune Hoen kunne slå fast at det er over et år siden sist hjemmetap, men at han ikke fikk tre poeng i 49-års gave av sitt stadig yngre mannskap.

Dødball er mål

Godøy la seg tydelig avventende fra start av, der hjemmelaget sto høyt i banen. Langevåg hadde mye ball, men det ble for upresist i de siste trekkene til at det ble noen sjansebonanza.

Rett før hadde gjestenes Jimmy Monsen stanget et innlegg i tverrliggeren over Runar Holen.Gjestene tok over de siste 45, og det var lite å si på at utligningen kom midt i omgangen.

En perfekt slått corner fra Joakim Austnes, traff pannebrasken til Jimmy Monsen på bakre stang. Ballen dalte i bue ned til Jonathan Mulelid som bare kunne styre inn 1-1.

Godøy-trener Jan Ove Austnes, så at laget hans leverte det som spillemessig var det beste etter sommerferien.

– Jeg trodde vi skulle være best i begge bokser i dag, men jeg savner duell- og offervilja spesielt i boksen til Langevåg. Der har vi en jobb å gjøre utover, sier Jan Ove Austnes.

Her kan du lese mer lokal sport!

Øvrige kamper:

Valder–Emblem 0-2 (0-0)

MÅL Emblem: Thomas Gjøsund

KAMPEN: En jevnspilt og fartsfylt 1. omgang, men uten scoringer. Valder var nærmest, men uten resultater.

Og det fikk de svi for etter 57 minutter, når Thomas Gjøsund lobbet ballen over keeper og i nota til 0-1. Pasningen fikk han fra Jan Olav Humborstad.

Erlend Skjong trodde han hadde utlignet på et drømmetreff som traff krysstanga. Valder dominerte nå og skapte flere sjanser, men så kontret Emblem og Engelstad dunket ballen i nota til 0-2. På slutten hadde Emblem tre brødre Fellows på bana. Men i går hadde Emblem den nødvendige flaksen. Og det er tillatt.

Hareid–Ørsta 1-2 (0-0)

Mål Hareid: Runar Stranden

Ørsta: Olai Winjevoll, Marius Ulla

KAMPEN: At Ørsta holdt 0-0 til pause kan de takke en god keeper Liaskar for, samt dårlige avslutninger fra Hareid-spissene. Særlig William Bigset sløste fælt med flere vidåpne tilbud, og det fortsatte han med i 2. omgang også.

Men mål fikk vi etter pause, og Runar Stranden fulgte opp sitt hat-trick mot Larsnes/Gursken ved å gjøre 1-0 til Hareid på et flott skudd. Men han skjøt så hardt at han fikk strekk, og måtte umiddelbart halte ut. Innbytter Olai Winjevoll utlignet for Ørsta etter keeperretur. Og minuttet på overtid scoret Marius Ulla seiersmålet for Ørsta i sin debut for klubben! Ulla kommer fra Vikebukt. Hareidsdølene mente dette var et «ran», det bryr ikke Ørsta seg om.

Skodje–FK Sykkylven 1-1 (0-0)

Mål Skodje: Eirik Hjelvik

FKS: Tobias Sagli

KAMPEN: At det sto 0-0 ved pause på Skodje var ikke rart, for begge lag prioriterte defensiv trygghet og turde knapt sende folk framover. En omgang nesten fri for tilbud.

Det kom seg etter hvilen, og Tobias Sagli ga FK Sykkylven ledelsen 1-0. Da turde Skodje også å bevege seg framover, og spillende trener Eirik Hjelvik utlignet på et direkte frispark. Storscorer Eivind Erstad ble også satt fram fra stopper til spiss for å presse fram en trepoenger, men uten resultat.

Stranda–Larsnes/Gursken 1-3 (1-2)

Mål Stranda: Trym Jarvik

Mål L/G: Anders Vaagen 2, Eivind M. Myklebust

KAMPEN: Det hjelper for L/G når Anders Vaagen er tilbake. Han scoret to mål på Stranda, og Larsnes/Gursken tok høstens første seier. Fortjent nok, for før pause var gjestene klart best. Det jevnet seg ut etter hvilen, men det var L/G som scoret da også. De brente også et straffespark, mens Stranda var to ganger alene med keeper uten resultat.

For L/G var dette tre utrolig viktige poeng i kampen om å berge plassen, mens Stranda kun har æren å spille for i resten av sesongen.