For i tillegg til selve turneringen ble det også arrangert tennisskole for barna, og der var det norske tennisesset Casper Ruud (17) instruktør.

For de tilreisende ålesunderne var det utrolig morsomt og spennende å få slå baller med det nye forbildet. Ruud holdt også et foredrag for spillerne sammen med sin far Christian Ruud, som for øvrig er regnet som tidenes beste norske spiller. Både spillere og trener Joachim Jensen fikk gode tips og inspirasjon i det videre treningsarbeidet.

Odin til topps

Så over til det rent sportslige. Turneringen hadde god påmelding med deltakere fra Oslo, Stavanger, Bergen og Ålesund.

I klasse gutter 12 år hadde ÅTK med 7 deltakere, som imponerte med strålende resultater. I singleklassen vant Odin Wigdahl Michelsen overlegent 6-3, 6-0 over Johan Hadler Olsen fra Snarøya TK i finalen.

Gratulerte: Casper Ruud var raskt frampå for å gratulere Odin Michelsen med seier i 12-årsklassen. Og det var stort for Odin.

I semifinalen slo han ut klubbkamerat Noah Erwied, som kom på en flott 3. plass. Sigmund Hellevik Bergstøl og Amandus Tømmerdal kom til kvartfinaler og kapret 5. plasser.

I tillegg fikk ÅTK seier i bonusturneringen der Tord Solvang Skodje slo Eskild Lotsberg fra Nestun TK med 6-4, 6-3.

Doublesuksess

I doubleklassen vant ÅTK-duoen Noah Erwied/ Sigmund Hellevik Bergstøl 8-6 over Odin Wigdahl Michelsen som spilte med Herman Gade fra Nestun TK.

I herredouble klasse A vant Fredrik Vabog, Paradis TK og Jon Ståle Ritland, ÅTK. ÅTK hadde også med spillere i 10-årsklassen (utenom konkurranse).

Gratulerte: Casper Ruud var raskt frampå for å gratulere Odin Michelsen med seier i 12-årsklassen. Og det var stort for Odin. Foto: Privat