Ålesunds tidligere ordfører har aldri lagt skjul på sitt brennende engasjement for Rollon, et engasjement som startet alt midt på 1950-tallet.

Han var en solid støttespiller på klubbens A-lag i fotball, og siden har han hatt diverse lederroller i klubben. Spesielt i Husstyret, der han også har vært leder. Og Tonning har vært, og er, ivrig tilskuer på Rollon-kampene.

«Rapata-tjing»: Se Arve Tonning synge Rollon-sangen

Det var klubbens leder Knut Strømsheim som sto for utnevnelsen, på et årsmøte som også hadde noen mørke skyer over seg. Og da snakker vi om klubbens økonomi.

Styrets beretning viser at 2016 har vært et utfordrende år for klubben. Alle avdelinger i klubben hadde for store utgifter i forhold til inntektene, og samlet driftsresultat viser et underskudd på drøye 600.000 kroner.

– Vi har lagt fram et null-resultat i budsjettet for 2017, og for å klare det må alle avdelinger legge seg i selen, sier leder Knut Strømsheim.

Ved valgene tok Knut Strømsheim gjenvalg som leder. Med seg i styret får han Idar Dahl (nestleder), samt styremedlemmene Bente Fylling, Kristin Valbø, Bjørn Hollingsæter og David Castro.

Les flere saker om lokal fotball.