Og for Volda betyr 3-1 seieren hjemme mot Tynset at Volda passerer Tynset på tabellen, og er nå på trygg grunn. Men ikke så veldig trygg, for det er kun målforskjellen som skiller Volda og Tynset. Begge har seks poeng, mens Nidelv er håpløst på bunn med null poeng.

Maren Rogne Vatne, Sofie Vassbotn og Camilla Aure scoret for Volda, som ledet 1-0 ved pause. Kampen var helt jevn.

Vant 4-2

På Aksla stadion vant Fortuna 4-2 mot Orkanger, etter 1-1 ved pause. Orkanger er i bunnsonen, så noen overbevisende seier var ikke dette for Fortuna. Men tre poeng var tross alt det viktigste.

Orkanger tok ledelsen 1-0 etter svakt forsvarsspill hos blåtrøyene. Malin Sunde headet fint inn 1-1 rett før pause, og Vivian Saadi satte inn 2-1 rett etter hvilen. Stine Reite økte til 3-1 på et godt langskudd, Orkanger reduserte så til 2-3, før Vivian Saadi fastsatte resultatet med ei kule fra 35 meter.

Fortuna er nummer to, fem poeng bak Molde, og kommende helg skal Fortuna nettopp til Molde. Poeng der er viktig! Med Fortuna-seier der er tetkampen vidåpen. Men dersom Molde vinner, kan løpet være kjørt for Fortuna i kampen om opprykk.