Hittil i høst har Emblem vunnet fem av seks kamper.  Dermed har Emblem gått fra nest siste plass og opp til en trygg 5.-plass på tabellen.

- Hva har skjedd? Nei, si det. Vi har alle dradd i de samme trådene i alle fall. Vi har funnet en formel som har funket for oss. Vi har prioritert det defensive og jobbet knallhardt i kampene. Det er vel der mye av nøkkelen ligger, sier Emblem-trener Sindre Knutsen.For det er ikke slik at Emblem har hentet seg til suksess.

- Vi har fått med oss Finn Alvestad, men han ble skadet nesten umiddelbart. Faktisk har vi egentlig mistet folk i forhold til vårsesongen. Men det var akkurat det samme i fjor. Selv om vi mistet folk, så leverte vi en sinnsjuk høstsesong, sier Knutsen.

Den eneste kampen Emblem ikke har vunnet hittil i år, var i forrige oppgjør. Men det var mot den suverene serielederen Hødd 2. Oppgjøret endte 1-1.

Uansett er det ingen tvil om at Emblem er høstens formlag.

- Målsettingen vår nå er å komme med i kvalifiseringen til NM neste år. Jeg tipper det å holder å bli nummer fem eller seks for å klare det, sier Sindre Knutsen.

Må opprettholde formen

Ser man på tabellen, kan kveldens oppgjør borte mot SIF være passe uinteressant for begge lag som ligger trygt plassert midt på tabellen. Men for spillere i lokalfotballen er det en klar gulrot å få sjansen i NM og kanskje en kamp mot AaFK i den første offisielle runden.

- Jeg håper selvsagt at vi vinner mot SIF. Det blir garantert en tett og jevn kamp, men jeg håper og tror på en knepen seier til oss, sier Knutsen.

I Emblem er man dessuten revansjesugne. Det omvendte oppgjøret på Emblem endte med at Skarbøvik vant hele 6-2.

- Det var en ganske spesiell kamp. Vi lå under 0-1 og fikk en mann utvist etter 20 minutter. Det oppgjøret der var egentlig sist gang vi viste dårlig moral, sier Sindre Knutsen.Sunnmørsposten streamer kveldens oppgjør på Siffen. Avspark er 18.30.Oppgjøret er det eneste i 4. divisjon i kveld. Runden fortsetter i morgen med følgende kamper: Volda - Hareid, Larsnes/Gursken - Langevåg, Godøy - Rollon og Bergsøy - Norborg. Runden fullføres med Hødd 2 - Sykkylven mandag.