Duellenmellom Godøy og Langevåg om å unngå nedrykk fra 4. divisjonfortsetter til siste slutt. Torsdag vant begge sin kamp, og foransiste runde om en uke er Godøy to poeng foran Langevåg. Og med seksmål bedre målforskjell.

Det betyr at Godøy klarer seg med uavgjorthjemme mot FK Sykkylven i siste kamp, dersom da ikke Langevågvinner med seks-sju mål borte mot SIF. Og det skjer vel neppe, selvom SIF fikk så hatten passet borte mot Hødd 2 torsdag.

Og dersomGodøy vinner mot FKS, er Langevåg uansett nede. Godøy lå under 0-1borte mot Emblem i kveld, men slo tilbake og vant 4-2. Sterkt!

Viktige Trond Brynestad scoret to ganger før pause, og RobinSkuseth økte til 3-1 rett etter hvilen. Elias Dahlberg skrudde encorner rett inn til 2-3, men Robin Skuseth (ex. SIF) var frampå noken gang og gjorde 2-4. Hans to første mål for Godøy. En skare medGodøy-patrioter reiste fornøyde hjem, klare for den storenedrykksfinalen mot FKS hjemme på «øya».

Langevåg vant fortjent

Langevåg MÅTTE vinne hjemme mot allerede nedrykksklare Norborg, oggjorde det. 2-1 vant Langevåg, og det burde ha vært mye mer. Rettfør pause gjorde Albert Devold 1-0 på straffespark, og 16-årigeIsak Määtää økte til 2-0 midt i 2. omgang. Men Norborg reduserterett etterpå, og kampen levde helt inn.

SEIER, MEN Carl Fredrik Engholm Holen (t.v.) og Langevåg var bedre enn Kristoffer Søviknes og Norborg torsdag, og sendte Norborg ned. Men det er en stor fare for at Langevåg følger Norborg ned om en uke. Foto: Jostein Håland

Men før pause var Langevågflere klasser bedre enn Norborg. Og nå henger altså 4.divisjonsplassen i en syltynn tråd for Langevåg. De er avhengige avat FKS løfter seg mot Godøy, samtidig som de selv må slå SIF påSiffen.

Hødd2 valset over SIF

Og det er ikke umulig, om vi skaldømme etter det SIF presterte mot Hødd 2 borte. Serievinner ogopprykksklare Hødd 2 valset over SIF etter alle kunstens regler påHøddvoll, vant 6-1, og særlig hadde unge Gustav Dimmen en kamp hanvil huske lenge.

Hødd ledet hele 5-0 ved pause, og Dimmen scoretfire av dem! Det femte kom på straffe ved Håkon Brautaset.

Etterpause satte sannelig Dimmen sitt femte mål! Mot et SIF-lag somtydeligvis har spilt «ferdig» for i år.

Simen Skuseth sørget for ettrøstemål for SIF mot slutten. Dette var flaut for sebtratrøyene,mot et rent juniorlag fra Hødd. Men disse juniorene er gode!

Larsnes/Gursken og Volda møttes i et ufyselig vær på River Plate,og Volda tok en knepen seier 2-1. Vetle Dagfinrud og Stian Finnøyscoret for Volda, Anders Vaagen for L/G.

Fin Rollon-seier

Rollondro til Hareid og vant fortjent. Daniel Østrem sørget for 1-0 førpause, før Sander Jacobsen og Lage Haadem økte til 3-0. Rollon serut til endelig å ha funnet formen.

Selv om sesongen har værtskuffende, alt i alt. Hareid virker ferdigspilt. Bergsøy ønskerandreplassen på tabellen, og hadde få problemer med å vinne 3-1 motFK Sykkylven borte.

Ved pause ledet også øylaget 3-1, etter mål avDaniel Kvalsvik, Frank Sverre Skorpen (straffe) og Thomas SætreHauge. Målet til FKS var et selvmål, etter et frispark fra HåkonHanssen som gikk inn via en forsvarer.