Sunnmørsposten stoppet fem publikummere etter kampen mot Strømsgodset på Color Line Stadion der AaFK vant 4-3, men det hjalp ikke og 1. divisjon er fasiten i 2018.

Bjørn Hagen, Ålesund:

Foto: Svein Olav Humberset

– Jeg har fulgt laget i mange år og i dag føler jeg at vi går ned med flagget til topps. Det var virkelig "guts" i gutta og en eventyrlig innsats, men dette kom for seint. Marginene er små og innsatsen i dag står ikke i stil med det som er vist tidligere i høst.

Hallgeir Sørheller, Sula:

Foto: Svein Olav Humberset

– Trist med nedrykk, men dette burde AaFK har ordnet for lenge siden. I dag var det bra vilje og jeg tror laget kommer sterkt tilbake.

Tobias Brandal Bakke, Ellingsøy:

Foto: Svein Olav Humberset

– Det var dumt at det ble nedrykk siden laget kjempet godt i dag. Nå er det viktig å få laget opp igjen, sa Tobias som spiller fotball på Ellingsøys G13-lag.

Ann-Elin Haugland Bjørkedal, Folkestad:

Foto: Svein Olav Humberset

– Det var kjekt med seier nå, men trasig at det ble nedrykk. Det var min første kamp ettersom jeg fulgte med sønnen som var med i gjengen av ballgutter fra Folkestad IL. Jeg tror AaFK kommer tilbake til eliteserien.

Emma Madsen, Ålesund:

Foto: Svein Olav Humberset

– Veldig kjedelig at det ble nedrykk, vi trenger et topplag idistriktet, AaFK hører hjemme der. Jeg spiller sjøl på Herd ogjobber i en av kioskene på stadion. Men jeg fikk fulgt kampen på enliten TV. Vi i Herd har vært glad for de inntekter vi får i form avkiosksalget og håper det blir mulig også neste år.