– Jeg har hørt det, jeg også, men vi satser selvsagt på seier. Jeg håper at de som ikke kommer på bana for Hødd 1 i Stjørdal lørdag, er disponible for Hødd 2 i søndagskampen, men det får vi se på etter kampen i Stjørdal, sier lagleder for Hødd 2, Sander Nyland.

Ungguttene Peter Hasund og Isak Skotheim er i tillegg tvilsomme for Hødd 2 med skader.

– Vi skal gi det vi har, så får vi se om vi er gode nok mot Oppsal, sier Nyland.

Se Spjelkavik - Træff her.

Herd er favoritt

På papiret er det Herd som har den enkleste motstanderen. De møter Lokomotiv Oslo, som har sunnmøringene Kjetil Paulsen (ex. Bergsøy og Hødd) og Espen Standal (ex. Ørsta, AaFK og Hødd) som viktige brikker. Men Lokomotiv er tippet helt i bunnen.

– Vi bør kunne slå dem, håper jeg. Vi mangler Vegard Bruland, som må sone for sitt røde kort i siste seriekamp i fjor. Ellers er vi fulltallige, og på hjemmebane er vi ekle å møte. Vi tapte ikke en eneste hjemmekamp i 2017, og den statistikken satser vi på å forlenge, sier Herd-trener Thomas Pedersen.

– Vi må sørge for å unngå en del av de «drit-målene» vi slapp inn i fjor. Samtidig må vi være innstilt på at vi kanskje ikke scorer like mange i år som i fjor, siden vi har mistet målscorere som «Ingo» Kristjansson og Patrik Hjelmset fra i fjor, sier han.

Uten lagkapteinen

Spjelkavik møter kontringssterke Træff lørdag, på Spjelkaviks kunstgressbane. Og trener Frode Fagermo er forsiktig optimist. Selv om Vika må klare seg uten stopper og lagkaptein Sondre Skulstad, som må sone etter rødt kort sent i fjor høst.

- Klart at vi vil savne anføreren vår, men slik er det bare. At Benjamin Sunde og Knut Idar Dalhus har reist er heller ikke bra, men vi har fått inn spennende erstattere. Vi pleier å slå Træff i treningskampene, men slite mot dem i serien. Det må vi gjøre en vri på nå. Vi gleder oss til å komme i gang, og går selvsagt for tre poeng, fastslår Fagermo.