Nei, Listhaug er ikke bare en FrP-politiker, men en realpolitiker for hele den norske befolkning! En befolkning som er blitt kneblet og holdt vekk fra leserspaltene i så altfor mange år. Og Sylvi Listhaug som den kloke og tøffe politiker hun er, hun veit så inderlig vel at det norske folk for lengst har nok av løgna som media har spydd ut om det «fargerike fellesskap» – det «multikulturelle» og denne «berikelsen» som skulle vederfares oss alle. Ja, det ironiske i det hele, det er at hun bare gjør det som enhver folkevalgt burde hatt baller, mot og vilje til å gjøre for lenge siden…

En hver norsk avisredaktør som prøver å henge ut Sylvi Listhaug som et monster, de burde skamme seg dypt og inderlig! For det er nemlig norske aviser med sin tankeløse journalistikk som i årevis har bidratt til disse problemene som nå Listhaug må rydde opp i. Og som ikke kommer en dag for tidlig.

Ved inngangen til et nytt år bør media bare ta innover seg at det er de sjøl som bærer hovedansvaret for ødeleggelsen av landet vårt, og samtidig be det norske folk om unnskyldning! Og det i MYE større grad enn disse svake politikerne som bare lar seg sprelle og nikker når journalistene drar i trådene. Dersom det er noen som bør henges ut og ta ansvar for galskapen, så er det IKKE Sylvi Listhaug. Men derimot journalister, redaktører, programledere i NRK og alle andre som styrer media og misbruker dette til å ødelegge Norge for all framtid!

AMUND GARFORS

Narvik