Sunnmørsposten presiserer: Sunnmørsposten publiserte i den første versjonen av denne saken et arkivbilde av lokalet hvor en tidligere Pretty- Woman-butikk drevet av Sankten Mote lå. Sunnmørsposten presiserer at den nåværende butikken i Notenesgata - Mezo - fortsatt er i drift og ikke har noe med det konkursrammede selskapet å gjøre.

Sunnmøre tingrett har åpnet konkurs i selskapet Sankten Mote som har stått for drifta av Pretty Woman-Voice of Europe-butikken på Moa i Ålesund.

Ifølge bostyrer Anne N. Hovde er det opplyst at forretningen hadde tre ansatte.

Underskudd

Regnskapene viser at selskapet leverte et overskudd før skatt for fjoråret, men at de hadde minusresultater de fire foregående årene på til sammen drøyt fire millioner kroner.

Anne Britt Misund stod oppført som daglig leder i selskapet som ble startet opp på 1990-tallet, mens Børre Misund var styreleder.

Fristen for å melde inn krav i forbindelse med konkursen i Sankten Mote er satt til 18. januar. Bostyrer forteller at hun foreløpig ikke har oversikt over hva som er kommet inn.

(saken fortsetter under)

Kun én butikk berørt

De to eier også morselskapet Sankten Holding, som blant annet var involvert i drifta av Bianco Footwear i Ålesund.

Smp.no har vært i kontakt med eierne, men de ønsker ikke å kommentere saken. Bostyrer Hovde forteller at det kun er den ene butikken som blir berørt av konkursen.

Anne Britt Misund er også involvert i drifta av klesbutikken Hint som holder til i Storgata 9.

Flere Ålesund-nyheter? Sjekk vår byside