Runar Haugen.
(Foto: Pressefoto)

Runar Haugen. Foto: Pressefoto

Ekornes-direktør skal lede nytt selskap

Runar Haugen går fra stillingen som markedsdirektør i Ekornes-konsernet til å bli daglig leder i det nyopprettede rådgivningsselskapet Brandwise AS.

Han har over 25 års erfaring som markedsdirektør i Ekornes-konsernet, hvor han har utviklet markedskonseptet som har gjort Stressless til Norges mest kjente internasjonale merkevare.

– Jeg har arbeidet i Ekornes i 26 år. Så da var det var vel på tide at jeg prøvde noe nytt, sier Haugen til Sunnmørsposten.

– Der er et behov for en kompetanse i markedet som faller mellom de tradisjonelle bedriftsrådgiverne og reklame- og designbyråene. Her vil Brandwise levere spesialisert kompetanse på høyt nivå innen markedsstrategiske områder, forteller Haugen i en pressemelding.

Haugen har vært medlem av konsernledelsen i Ekornes, og hatt flere styreverv i konsernets salgsselskaper både nasjonalt og internasjonalt. Han har også hatt salgs- og distribusjonsansvar for store deler av Ekornes-konsernets omsetning.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Godkjenner byggeplaner:

Får bygge her, men...

Plot Arkitekter AS får bygge ny boligblokk ved Utstillingsplassen, men der er en del vilkår som må oppfylles først.

Kirkens Bymisjon vil starte dagtilbud for rusavhengige

– Det er ei skam at en by med nærmere 50.000 mennesker ikke har et dagtilbud for rusmisbrukere, svarer Svein Rune Johannessen, leder av helse- og velferdsutvalget i Ålesund.

Krisen i AaFK:

AaFK svarer på kritikken

– Er handlekraft det samme som å sparke treneren?

Daglig leder Geir S. Vik i AaFK stiller spørsmålet som reaksjon på sportsleder Helge Skuseths kommentar om situasjonen som Aalesunds FK har kommet i etter elleve kamper uten seier.

Kan det skje igjen?

Dette er overlevelsesgaven som reddet AaFK fra nedrykk i fjor

Høsten 2016 sikret AaFK seg 22 av 24 poeng på åtte strake kamper etter Arild Traa sin overlevelsesgave ”Kampen for å overleve” til fotballklubben i sitt hjerte, Aalesunds Fotballklubb.