Sparebank 1 Regnskapshuset har fått flere regnskapsfører innunder sin paraply i Ålesund-området. For bare en drøy måned siden ble det kjent at Sparebank 1 Regnskapshuset kjøpte Spjelkavik Regnskap med 19 ansatte.

Nå har de kjøpt Admit Regnskap AS og Admit Systemer AS som teller rundt 15 årsverk.

Flytter til Sankten

Admit sine ansatte flytter til SpareBank 1 Regnskapshuset sine lokaler på St. Olavs plass i Ålesund. Det blir en avdeling med over 20 ansatte som jobber med teknologi og regnskap.

– Med det tar vi et stort skritt videre mot å bygge et framtidsrettet, robust miljø innenfor økonomi- og it-tjenester i Ålesund, sier administrerende direktør Jon Havdal i SpareBank 1 Regnskapshuset ifølge en pressemelding.

Selskapet er en av landets største aktører innen rekneskap og økonomisk rådgivning, og har til sammen 38 kontorer i Trøndelag og Møre og Romsdal.

I bransjen i over 30 år

Admit Regnskap ble stiftet i 1975 mens Admit Systemer ble startet opp i 2009. Begge selskapene har hatt en omsetning på rundt 10 millioner kroner de siste årene. Morselskapet Admit AS som eies av Terje Græsdal og Jan-Peter Mork, blir videreført som et selvstendig rådgivingsselskap.

- Admit har flere ben å stå på, og sånn sett passer vi som selskap veldig godt sammen. Begge har vi fokus på rådgivning og moderne teknologi, sier Arne Mehl, styreleder i Admit i pressemeldingen.

Regiondirektør Hege Hamre vil lede Sparenbank1 Regnskapshuset sine seks kontorer og rundt 70 ansatte på Sunnmøre framover.