Det kommer fram i innkallingen til generalforsamlingen i det fusjonerte rederiet, som ble sendt ut i en børsmelding tidlig onsdag.

Blant punktene som står på agendaen for møtet 9. mai, er et forslag om at selskapet fra 1. oktober endrer navn og tar tilbake det tidligere navnet «Solstad Offshore ASA».

Årsaken til at navneendringen blir foreslått, er å imøtekomme ønsket fra Sverre Andreas Farstad, om at familienavnet ble fjernet, heter det.

Solstad-sjefen: – Det er litt synd, men det er blitt som det er blitt (for abonnenter)

Bakgrunn: Farstad vil ha familienavnet fjernet

Les siste nyheter om Solstadfarstad-rederiet her

Tirsdag ble det kjent at Sverre Andreas Farstad formelt har trukket seg fra styret i kjemperederiet, samtidig som styreleder Terje Vareberg har bedt om avløsning.

Samme dag ble det meldt at rederiet kunne havne i brudd med lånebetingelsene for nettopp datterselskapet Farstad Shipping.

– Vi har en god dialog med banker og sånt, så det er under god kontroll, sa rederisjef Lars Peder Solstad til E24.no tirsdag.

Aksjekursen gikk kraftig ned som følge av nyheten, men tidlig onsdag hadde den allerede hentet inn rundt halvparten av det tapte.

I slutten av mars ble det kjent at også Solship Invest 3 - tidlligere Deep Sea Supply - hadde problemer med å betjene gjelda, og rederiet tok grep for å hindre at problemene skulle skape trøbbel for morselskapet.

Les også: SolstadFarstad-datter i trøbbel – skjermer rederiet (for abonnenter)