Jakob og Johan Dybvik AS fikk to produkter plukket ut til finalene i Det Norske Måltid. I dag ble det plukket ut tre finalister i åtte forskjellige kategorier under arrangementet Matstreif.

Produktet Klippfisk 321 Ovn er finalister i kategorien Årets godbit, hvor de skal konkurrere mot produktet Telemarkskling og Superknask knekkebrød, produsert av henholdsvis Klingeling fra Telemark og Energimat AS fra Rogaland

I klassen Årets sjømat er det produktet DYBVIK Loins Extra fra Jakob og Johan Dybvik AS som ble valgt ut av juryen.

De andre finalistene i Årets sjømat er Lutefisk Loin fra Halvord Tradisjonsfisk AS i Troms og Røkelaks fra Ryfylkelaks AS i Rogaland.

Ost fra Nord-Møre

Også nord-møringene er representert i finalene under Det Norske Måltid. Kraftkar fra Tingvoll skal også konkurrere om heder.

Kraftkar er en ost fra Tingvollost, som i kategorien Årets meieriprodukt skal opp imot Eiker Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri AS og Jærosten fra Voll Ysteri.

Kompetent jury

Juryen som lørdag plukket ut 24 produkter i åtte forskjellige kategorier, under arrangementet Matstreif, består av kjente navn som Terje Ness, Einar Risvik, Trine Sandberg, Christer Rødseth, Jørn Lie og Francisca Witsø.

De 24 finalistene går videre til Årets Måltid i Stavanger 08.01.15. Der vil vinnerne kåres under en stor festaften.