Skrikene fra elleville fans kunne høres lang vei under konserten med duoen bak hitlåter som «Elektrisk», «To dråper vann» og «Ei som deg». Lørdag ettermiddag spilte Marcus & Martinus foran en stor fanskare på Operataket, og mange skuelystne fikk også med seg konserten på avstand.

Marcus & Martinus ble i fjor nominert til tre priser under Spellemann, og de vant pris under Nickelodeon Kids Choice Awards.

Det har vært enorm stor pågang og hysteri rundt flere av konsertene til tvillingene fra Nordland. I sommer måtte Liseberg stenge på grunn av den enorme pågangen av fans som ville få med seg duoens konsert i parken. Det ble imidlertid ingen Bieber-tilstander under Oslo-konserten lørdag, og politiet opplyser til NTB at sikkerheten har vært god, og at alt er gått som planlagt.

Familiekonserten var utsolgt på forhånd. Til Dagbladet opplyser arrangør Obos at det var solgt 7.500 billetter til konserten. Billettinntektene fra Obos-konserten går til gode formål innenfor barne- og ungdomsarbeid, opplyser arrangøren på sine nettsider.

I tillegg til Marcus & Martinus, holdt også Adelén konsert på Operataket lørdag. Det er over 45 millioner streams av hennes fire første singler.