Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB scanpix

Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB scanpix

NTNU får økonomifakultet

Fagområdene innen økonomi ved NTNU Trondheim, Ålesund og Gjøvik blir lagt inn i et nytt økonomifakultetet.

Rektor Gunnar Bovim sendte fredag ettermiddag ut sitt forslag til fakultetsinndeling for det nye NTNU. 15. februar skal NTNU-styret vedta den nye strukturen på Norges største universitet, skriver Universitetsavisa.

Fagområdene innen økonomi ved NTNU i Trondheim, Ålesund og Gjøvik skal som hovedregel høre til under det nye økonomifakultetet. Imidlertid må det gjøres en mer detaljert vurdering i Ålesund og på Gjøvik, heter det i Bovims forslag.

Det har kommet ønsker om en mer spisset lærerutdanning, og dette har Bovim tatt med i vurderingen når han har laget den nye strukturen. Utdanningsvitenskap får ikke sitt eget fakultet, men havner sammen med psykologi, samfunnsvitenskap og sosialfag. (©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

AaFK nærmer seg en løsning:

– Skal ha ny trener før nyttår

Siste jul i Volsdalstunet:

Historisk eiendom legges ut for salg

Kristtorn fra egen hage pynter tram og stue i Volsdalstunet. Etter å ha vært i familiens eie i flere hundre år pynter Mia og Ivar M. Voldsdal til sin siste jul i tunet. På nyåret legges den historiske eiendommen ut for salg.