Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB scanpix

Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB scanpix

NTNU får økonomifakultet

Fagområdene innen økonomi ved NTNU Trondheim, Ålesund og Gjøvik blir lagt inn i et nytt økonomifakultetet.

Rektor Gunnar Bovim sendte fredag ettermiddag ut sitt forslag til fakultetsinndeling for det nye NTNU. 15. februar skal NTNU-styret vedta den nye strukturen på Norges største universitet, skriver Universitetsavisa.

Fagområdene innen økonomi ved NTNU i Trondheim, Ålesund og Gjøvik skal som hovedregel høre til under det nye økonomifakultetet. Imidlertid må det gjøres en mer detaljert vurdering i Ålesund og på Gjøvik, heter det i Bovims forslag.

Det har kommet ønsker om en mer spisset lærerutdanning, og dette har Bovim tatt med i vurderingen når han har laget den nye strukturen. Utdanningsvitenskap får ikke sitt eget fakultet, men havner sammen med psykologi, samfunnsvitenskap og sosialfag. (©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Kan spare bussene for tid:

Slik kan det nye busstoppet ved Ålesund sjukehus bli

Nytt trafikknutepunkt på Åse kan spare bussene for tid.

Premiere for konfirmant-framsyninga «Korfor er det så mørkt her?»

Gjer nåde lettare å fatte – saman

Det er «Mo» som leiter etter dottera si som har stukke av, og det er «Bo» som klandrar seg sjølv for ikkje å ha stilt opp for foreldra medan dei levde. Men det er også øvingar med konfirmantane og samtalar med dei.  

Asbest-funn forsinker Spjelkavik videregående

Funn av asbest fordyrer og forsinker rehabilitering av Spjelkavik videregående skole.