Politimannen som ble alvorlig skadd i en eksplosjonsulykke i Aust-Agder tirsdag, er fortsatt under behandling. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Politimannen som ble alvorlig skadd i en eksplosjonsulykke i Aust-Agder tirsdag, er fortsatt under behandling. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Politimann fortsatt i koma etter eksplosjon

Politimannen som ble alvorlig skadd i en eksplosjonsulykke på politiets skytebane i Birkenes i Aust-Agder tirsdag, holdes fortsatt i kunstig koma. 

Mannen, som er i 40-årene og bosatt i Aust-Agder, ble alvorlig skadd i en eksplosjonsulykke på politiets øvingsarena Flakke Loner i Birkenes i Aust-Agder tirsdag. Han ble fraktet til Ullevål sykehus i Oslo, og onsdag ble det opplyst at han var lagt i kunstig koma for å unngå smerter og hvile kroppen. Torsdag opplyste Agder politidistrikt at mannen fortsatt er under behandling. Som følge av behandlingene holdes han fortsatt i kunstig koma.

Spesialenheten for politisaker har ansvaret for etterforskningen av saken. Bombegruppen i Oslo politidistrikt har undersøkt åstedet i samarbeid med kriminalteknikere fra Kripos. Spesialenheten opplyste til NTB torsdag at de fremdeles jobber med å kartlegge saken.

To personer var direkte involvert i hendelsen, hvorav én er den skadde politimannen.

(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

«Folkets lag» gir sine beste råd

11 råd mot AaFK-nedrykk

Mange kamper uten seier og nest sist på tabellen fire kamper før sesongslutt i Eliteserien. Vi spurte 11 tilfeldige personer på gata i Ålesund: Hva er ditt beste råd til AaFK for å unngå nedrykk?