Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400

Tore Hansen er død

Oslo (NTB): Unit Five-vokalist Tore Hansen (63) døde mandag etter lengre tids sykdom.

Hansen sovnet mandag stille inn på Diakonhjemmet i Oslo.

– Våre tanker går til familien, sier daglig leder Ole Waage i Nama Management & Events.

Hansen er mest kjent fra Hammerfest-bandet Unit Five. Hansen var både vokalist og skrev bandets kjente låter, og var en ubestridt leder i Unit Five. Bandet har siden 1978 solgt mer enn 300.000 plater.

Hansen har også gitt ut tre soloalbum. Det siste, «Drømmen om drømmen», kom i 2009 og inneholder bidrag fra en rekke artister som Vidar Ersfjord, Jørn Raknes, Rune Berg, Marius Graff, Ørjan Liavåg og Terje Norum. (©NTB)

Mer å lese på smp.no:
Siste nyheter

Rauma holdt infomøte om den ustabile Mannen

Åndalsnes (NTB): Rauma kommune samlet søndag innbyggere i kommunen til informasjonsmøte om fjellet Mannen, som forrige uke igjen begynte å bevege på seg.

Flomfare i vest – tordenvær i øst

Oslo (NTB-Markus Weisser): Natt til mandag ventes torden, kraftige vindkast og mye regn på Østlandet. Samtidig må Vestlandet forberede seg på kraftige regnbyger, noe som øker faren for flom.

Mistenkelig dødsfall i Tønsberg

Tønsberg (NTB): En mann i 70-årene er funnet død i en bolig på Sem i Tønsberg kommune. Politiet anser det som et mistenkelig dødsfall, men understreker at det kan ha en naturlig årsak.

Mann kritisk skadd i sykkelulykke på Jæren

Ålgård (NTB): En 36 år gammel polsk mann er innlagt på Stavanger universitetssjukehus med kritiske skader etter en sykkelulykke på Ålgård i Gjesdal kommune.

Trolig ikke noe kriminelt bak likfunn i Nidelva

Trondheim (NTB): Politiet mistenker ikke noe kriminelt etter at en person ble funnet død i Nidelva i Trondheim. Politiet utelukker at flere personer kan ha havnet i elven, og søket er avsluttet.