Tore Hansen er død

Oslo (NTB): Unit Five-vokalist Tore Hansen (63) døde mandag etter lengre tids sykdom.

Hansen sovnet mandag stille inn på Diakonhjemmet i Oslo.

– Våre tanker går til familien, sier daglig leder Ole Waage i Nama Management & Events.

Hansen er mest kjent fra Hammerfest-bandet Unit Five. Hansen var både vokalist og skrev bandets kjente låter, og var en ubestridt leder i Unit Five. Bandet har siden 1978 solgt mer enn 300.000 plater.

Hansen har også gitt ut tre soloalbum. Det siste, «Drømmen om drømmen», kom i 2009 og inneholder bidrag fra en rekke artister som Vidar Ersfjord, Jørn Raknes, Rune Berg, Marius Graff, Ørjan Liavåg og Terje Norum. (©NTB)

Siste nyheter

Politidirektøren: – En naturlig utvikling

Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem og Lars Heltne): Politidirektør Odd Reidar Humlegård sier beredskapsnivået under terrortrusselen har vært krevende. Tirsdag trappes det ned.

To ukers varetekt etter dødsfall i Hedmark

Skotterud/Oslo (NTB-Laila Nguyen): En mann i 30-årene ble mandag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud etter at en 45 år gammel mann ble funnet død fredag i Eidskog kommune i Hedmark.

Seks skadd i trafikkulykke ved Sjoa

Sjoa/Oslo (NTB-Laila Nguyen): Seks personer er skadd i en trafikkulykke på E6 ved Sjoa i Oppland mandag ettermiddag. Fire har et ukjent skadeomfang og to er lettere skadd.

Dansk dykker død i Bergen

Bergen (NTB): En dansk fritidsdykker ble mandag ettermiddag bekreftet død etter at han foretok for rask oppstigning utenfor Haakonsvern i Bergen.

Rekordgammel gaupe funnet i Finnmark

Oslo (NTB): Den eldste gaupa hvis alder hittil er bekreftet i Norge, ble 17 år gammel. Det viser analyser som Rovdata har foretatt.

Dette gjør vi ofte feil i sommervarmen

– Hva du enn gjør, ikke start bilen!

«Se hva jeg kan!»:

Kløpper på ett hjul

Olav Tomren fra Ålesund har bare holdt på med enhjuling i et års tid. Likevel har han alt begynt å vise fram triksa sine for publikum.

Keeperskole på Norway Cup

Sten Grytebust var med da de beste keeperne i landet viste seg fram på Ekebergsletta.

Erna drar på ferie

– Vil følge terrortrusselen tett.

- Sensasjonelt funn i Tafjordfjella

Høgt oppe i Tafjordfjella finst det spor etter eit ukjent fjellfolk.