Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400

Tore Hansen er død

Oslo (NTB): Unit Five-vokalist Tore Hansen (63) døde mandag etter lengre tids sykdom.

Hansen sovnet mandag stille inn på Diakonhjemmet i Oslo.

– Våre tanker går til familien, sier daglig leder Ole Waage i Nama Management & Events.

Hansen er mest kjent fra Hammerfest-bandet Unit Five. Hansen var både vokalist og skrev bandets kjente låter, og var en ubestridt leder i Unit Five. Bandet har siden 1978 solgt mer enn 300.000 plater.

Hansen har også gitt ut tre soloalbum. Det siste, «Drømmen om drømmen», kom i 2009 og inneholder bidrag fra en rekke artister som Vidar Ersfjord, Jørn Raknes, Rune Berg, Marius Graff, Ørjan Liavåg og Terje Norum. (©NTB)

Mer å lese på smp.no:
Siste nyheter

Tre varetektsfengslet etter hjemmeran i Oslo

Oslo (NTB): Oslo tingrett har besluttet å varetektsfengsle to menn og en kvinne som er siktet for et brutalt hjemmeran på Smestad i Oslo.

Forsøkte å rane gullsmed i Drammen med lekepistol

Drammen (NTB): En mann er pågrepet og har innrømmet å ha forsøkt å rane en gullsmed i Drammen med en lekepistol og ha knust et vindu og stjålet klokker fra en urmaker i byen.

Elkjøp-ansatt dømt for å ha kopiert bilder fra kunde-PC-er

Harstad (NTB): En tidligere Elkjøp-ansatt er i Trondenes tingrett dømt til sju måneders fengsel for å ha filmet ansatte på toalettet og ha kopiert kunders intime bilder til sin egen datamaskin.

Norwegian-fall trekker Oslo Børs ned

Oslo (NTB): Det streikerammede flyselskapet Norwegian falt kraftig på Oslo Børs mandag. Det bidro til at hovedindeksen falt 0,39 prosent til 613,25 poeng.

Norwegian-piloter avlyste møte med ledelsen

Oslo (NTB): Pilotene i Norwegian avlyste et møte de skulle hatt med ledelsen mandag ettermiddag. Dette ville vært den første kontakten mellom partene siden streiken brøt ut natt til lørdag.