Rune A. Jarstein må se på fra benken i Hertha Berlins europaligakamp torsdag, men han er fortsatt trenerens førstevalg. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Rune A. Jarstein må se på fra benken i Hertha Berlins europaligakamp torsdag, men han er fortsatt trenerens førstevalg. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Jarstein på benken i europaligaåpningen

Rune A. Jarstein må ta plass på benken når Hertha Berlin innleder europaligaen mot Athletic Bilbao torsdag, men det betyr ikke at han har mistet tillit.

– Jeg kommer til å endre litt på laget og sette inn noen friske og uthvilte spillere, sier trener Pal Dardai.

Han varsler minst fire endringer i startelleveren, men er hemmelighetsfull om hvem som skal inn og ut. Unntaket er keeperplassen. Der får førstevalget Jarstein hvile mens reserven Thomas Kraft får prøve seg.

– Flere friske utespillere skal også inn. Er vi ikke villige til å rotere, får motstanderne det lettere. Ingen behøver å ta seg nær av endringene. Dette handler om veien til suksess, sier Dardai.

Hertha er for første gang på åtte år klar for europaligaens gruppespill.

– Det blir en taktisk interessant kamp. Laget som scorer først vil ha en stor fordel. Vi kommer til å forberede oss så godt at vi ikke lar oss overraske av noe, sier treneren.


(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Helgapraten med Høstscena-aktuelle Martha Standal

Totalt dedikert

Martha var bare 16 år da hun begynte på Balletthøgskolen i Oslo. Et modig sprang for ei pysete og hjemmekjær lita jente. Nå gjør hun karriere i en tøff og utrygg bransje, med knallhard ballettdisiplin i bagasjen.

Alt er klart til å hjelpe Veslemannen til å rase

– Nå er vi rimelig godt forberedt

Snart tre år etter at beboerne på Lyngheim ble evakuert første gang, er alt klart til å bruke vann for å hjelpe naturen å utløse et ras fra Veslemannen.

Direkte: Seks kamper i Premier League

Kan Manchester-lagene fortsette seiersrekken?

Er ikke helt sikker på at han satser videre neste år

Riise: – Personlig har det vært et tungt år