Dominik Landertinger skal opereres i ryggen torsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Dominik Landertinger skal opereres i ryggen torsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Operasjon for østerriksk skiskytter

Dominik Landertinger, østerriksk VM-vinner i skiskyting, står i fare for å gå glipp av kommende vinters OL i Pyeongchang.

29-åringen fra Tirol skal torsdag gjennom et inngrep i ryggen, opplyser Østerrikes skiforbund. Landertinger har i nesten et år slitt med ryggplager, og nylig ble plagene akutt forverret.

– Etter en nærmere undersøkelse og påfølgende konsultasjon med legene og den sportslige ledelsen, har jeg bestemt meg for å gå til dette skrittet, sier Landertinger om at han nå legger seg under kniven.

29-åringen, som har VM-gull og to OL-sølv på merittlista, håper å være klar til vinterlekene i Sør-Korea i februar neste år. Om det er realistisk, er inntil videre uvisst.

(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Helgapraten med Høstscena-aktuelle Martha Standal

Totalt dedikert

Martha var bare 16 år da hun begynte på Balletthøgskolen i Oslo. Et modig sprang for ei pysete og hjemmekjær lita jente. Nå gjør hun karriere i en tøff og utrygg bransje, med knallhard ballettdisiplin i bagasjen.

Alt er klart til å hjelpe Veslemannen til å rase

– Nå er vi rimelig godt forberedt

Snart tre år etter at beboerne på Lyngheim ble evakuert første gang, er alt klart til å bruke vann for å hjelpe naturen å utløse et ras fra Veslemannen.

Direkte: Seks kamper i Premier League

Kan Manchester-lagene fortsette seiersrekken?

Er ikke helt sikker på at han satser videre neste år

Riise: – Personlig har det vært et tungt år