Spartak Moskvas tilhengere blamerte seg under mesterligakampen mot Maribor onsdag, og det kan koste klubben dyrt. Foto: Darko Bandic, AP / NTB scanpix

Spartak Moskvas tilhengere blamerte seg under mesterligakampen mot Maribor onsdag, og det kan koste klubben dyrt. Foto: Darko Bandic, AP / NTB scanpix

UEFA vil straffe Spartak Moskva

UEFA har innledet disiplinærsak mot Spartak Moskva på grunn av tilhengernes oppførsel i mesterligakampen i Slovenia onsdag.

Den russiske klubben må svare for at tilhengerne tente bluss på tribunen og kastet noen av dem inn på banen. Ett ble kastet slik at det holdt på å treffe kampens tyske dommer Deniz Aytekin.

Dommeren så seg nødt til å avbryte kampen mot Maribor i om lag tre minutter. Kampen ble ferdigspilt og endte 1-1 etter at Maribor utlignet kort før slutt.

UEFA vil behandle disiplinærsaken neste uke. En mulig straffereaksjon er pålegg om å spille en senere kamp uten publikum.

Spartak Moskvas neste mesterligakamp er hjemme mot Liverpool 26. september.


(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Helgapraten med Høstscena-aktuelle Martha Standal

Totalt dedikert

Martha var bare 16 år da hun begynte på Balletthøgskolen i Oslo. Et modig sprang for ei pysete og hjemmekjær lita jente. Nå gjør hun karriere i en tøff og utrygg bransje, med knallhard ballettdisiplin i bagasjen.

Alt er klart til å hjelpe Veslemannen til å rase

– Nå er vi rimelig godt forberedt

Snart tre år etter at beboerne på Lyngheim ble evakuert første gang, er alt klart til å bruke vann for å hjelpe naturen å utløse et ras fra Veslemannen.

Direkte: Seks kamper i Premier League

Kan Manchester-lagene fortsette seiersrekken?

Er ikke helt sikker på at han satser videre neste år

Bjørn Helge Riise vurdere å legge opp etter sesongen