Isabell Bachor og Ingrid Moe Wold jubler for LSK-scoring i mesterligaen onsdag. Torsdag ble de siste av lagets mulige motstandere i åttedelsfinalen klare. Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix

Isabell Bachor og Ingrid Moe Wold jubler for LSK-scoring i mesterligaen onsdag. Torsdag ble de siste av lagets mulige motstandere i åttedelsfinalen klare. Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix

Mesterligadrama da BIIK-Kazygurt gikk videre

Den siste 16-delsfinalen i kvinnenes mesterliga ble den mest dramatiske, da BIIK-Kazygurt fra Kasakhstan gikk videre på bekostning av Glasgow City.

Skottene tapte 0-3 i Sjymkent forrige uke, og da Chinwendu Ihezuo scoret for BIIK-Kazygurt i første omgang så all spenning ut til å være borte.

Abbi Grant utlignet rett før pause, og tre nye Glasgow-mål på 12 minutter i annen omgang gjorde at hjemmelaget ledet 4-1 og manglet bare ett mål til for å gå videre.

Grant fullførte sitt hattrick, mens Noelle Murray også fikk ballen i mål.

Straffemiss

Det femte målet skulle sitte lenger inne, men lagkaptein Leanne Ross hadde det på foten da hun tok straffespark i det 83. minutt. Skuddet gikk i stolpen og ut, og ved kampslutt kunne BIIK-Kazygurt juble for avansement på bortemålsregelen.

Tidligere torsdag hadde Manchester City med langt lavere puls tatt seg videre med 3-0 over østerrikske St. Pölten og 6-0 sammenlagt. Nikita Parris, Jill Scott og Melissa Lawley scoret.

Sterke rivaler

De 14 første lagene ble klare for åttedelsfinale onsdag, deriblant LSK Kvinner. Seedingen til mandagens trekning er ikke offentliggjort, men LSK blir ikke seedet.

Mest sannsynlig er dette alternativene fra seedet gruppe: Lyon, Wolfsburg, Rosengård, Barcelona, Manchester City, Brescia, Slavia Praha, Sparta Praha,

Derimot slipper LSK å møte lag som Linköping, Chelsea og Montpellier.


(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Kan spare bussene for tid:

Slik kan det nye busstoppet ved Ålesund sjukehus bli

Nytt trafikknutepunkt på Åse kan spare bussene for tid.

Premiere for konfirmant-framsyninga «Korfor er det så mørkt her?»

Gjer nåde lettare å fatte – saman

Det er «Mo» som leiter etter dottera si som har stukke av, og det er «Bo» som klandrar seg sjølv for ikkje å ha stilt opp for foreldra medan dei levde. Men det er også øvingar med konfirmantane og samtalar med dei.  

Asbest-funn forsinker Spjelkavik videregående

Funn av asbest fordyrer og forsinker rehabilitering av Spjelkavik videregående skole.