Tung start for Stabæk i verdenscupen

Stabæk fikk en tøff start i verdenscupen i bandy i Sverige. Hammarby vant hele 11-1 i første gruppekamp torsdag.

Det norske mesterlaget fikk bakoversveis helt fra start i Sandviken. Ilja Gratsjev scoret tre mål på kampens 17 første minutter, og ettersom Jesper Jonsson og Kalle Spjuth også tegnet seg på scoringslista sto det allerede 5-0.

Spjuth, David Elfving og Gratsjev ordnet 8-0-ledelse til pause. Stabæk fikk sitt trøstemål først på stillingen 10-0 snaut fem minutter før slutt. Det ble satt inn av Bjørn Buskqvist med assist fra Petter Løyning.

Elfving, Christoffer Fagerström og Ivan Lebedev scoret Hammarbys mål i annen omgang.

Stabæk er eneste norske deltaker i turneringen. Laget møter Villa-Lidköping og russiske Jenisej torsdag. Den ene kampen går om morgenen, den andre nær midnatt.

De to beste i hver gruppe går til kvartfinaler.

(©NTB)

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Tunnelene åpnes i romjula

Tunnelarbeidene stanses i jula. Her er detaljert informasjon:

Sendt heim etter knivtrugslar

Ein mann i 40-åra vart i helga sendt heim til Polen, etter å ha truga med kniv på ein av brakkeriggane ved Kleven Verft.

MAROFF fordeler 152,8 millioner til bedrifter:

Millioner til maritime bedrifter

Forskningsrådet har fordelt 152,8 millioner kroner til 19 innovasjonsprosjekter i næringslivet for maritimt sektor (MAROFF). Sju av dem i Møre og Romsdal.

Byggjer ny ferjekai i Volda:

Sikrar ferjedrift og nattesøvn i byggeperiode

Til våren startar arbeidet med ny ferjekai i Volda. Ferja skal gå som normalt i byggeperioden, og arbeidet med påling vil berre skje på dagtid.