Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400

Norsk kunstløper kvalifisert for OL

Oberstdorf (NTB): 19-åringen Anne Line Gjersem klarte fredag kveld OL-kravet i kunstløp under et stevne i Oberstdorf. Det sikret Norge en plass i grenen under Sotsji-OL kommende vinter.

Ifølge NRK har ikke Norge vært representert i kunstløp under OL siden 1964.

Gjersem klarte OL-kravet under kvalifiseringsløpet i den tyske byen. Hun er en av 30 deltakere som får plass i kvinnenes konkurranse i Sotsji.

Selv om det er lenge siden forrige representant i kunstløp, har Norge sterke tradisjoner innen idretten. Sonja Henie vant tre strake OL-gull og ni VM-gull i årene 1927 til 1936. (©NTB)

Siste nyheter

Forbannet Stöckl fikk omsider utstyret på plass

Ruka (NTB): Surr med bagasjen skapte stor irritasjon for hopperne. Tom Hilde og Anders Jacobsen sto i fare for å gå glipp av fredagens renn i Kuusamo.

Branns nedrykk mest sett

Oslo (NTB): Branns nederlag mot Mjøndalen i kvalifiseringen til eliteserien fenget TV-seerne onsdag.

Børsslakt, svart forside og krav om Norling-avgang

Bergen (NTB): Brann-spillerne kommer hjem til slakt i avisene etter nedrykket til 1. divisjon.

Drillo: – Ingen bombe at Brann rykker ned

Mjøndalen (NTB): Egil Olsen mener Mjøndalen ikke er noe stort lag, men at de likevel vant fortjent mot Brann. Og at det sier litt om bergensernes problemer som førte til nedrykk.

Vil slå Danmark med et gjesp

Sandefjord (NTB): Ekstra kaffekopper og middagslur skal holde Nora Mørk våken til Danmark-kampen torsdag. Selv om den starter fryktelig sent blir det norsk seier, melder hun.