Norsk kunstløper kvalifisert for OL

Oberstdorf (NTB): 19-åringen Anne Line Gjersem klarte fredag kveld OL-kravet i kunstløp under et stevne i Oberstdorf. Det sikret Norge en plass i grenen under Sotsji-OL kommende vinter.

Ifølge NRK har ikke Norge vært representert i kunstløp under OL siden 1964.

Gjersem klarte OL-kravet under kvalifiseringsløpet i den tyske byen. Hun er en av 30 deltakere som får plass i kvinnenes konkurranse i Sotsji.

Selv om det er lenge siden forrige representant i kunstløp, har Norge sterke tradisjoner innen idretten. Sonja Henie vant tre strake OL-gull og ni VM-gull i årene 1927 til 1936. (©NTB)

Siste nyheter

Sjakkforbundet søker likevel ikke opptak i NIF

Oslo (NTB): Sjakkspillerne avblåser søknadsprosessen om å bli en del av Norges Idrettsforbund (NIF). Det er massiv motstand mot planene i Sjakk-Norge som er årsaken.

2.-divisjonsspiller savnet i Gjøvik

Gjøvik (NTB): Politi og letemannskaper søker etter en 23-årig Gjøvik-Lyn-spiller som ble meldt savnet i Gjøvik søndag.

Real uten Bale og Ramos mot Liverpool

Liverpool (NTB): Real Madrid-stjernene Gareth Bale og Sergio Ramos var ikke med da laget tirsdag satte kurs mot Liverpool og onsdagens bortekamp i mesterligaen.

Stortinget kan si ja til proffboksing på nyåret

Oslo (NTB): Slik det ligger an nå kommer Stortinget trolig til å ta stilling til opphevelsen av loven mot proffboksing like ut på nyåret.

Holøs' lag tapte på straffer

Khabarovsk (NTB): Ishockeyproffen Jonas Holøs var Lokomotiv Jaroslavls mest benyttede utespiller i det knepne 4-5-tapet for Amur Khabarovsk i KHL tirsdag.