Norsk kunstløper kvalifisert for OL

Oberstdorf (NTB): 19-åringen Anne Line Gjersem klarte fredag kveld OL-kravet i kunstløp under et stevne i Oberstdorf. Det sikret Norge en plass i grenen under Sotsji-OL kommende vinter.

Ifølge NRK har ikke Norge vært representert i kunstløp under OL siden 1964.

Gjersem klarte OL-kravet under kvalifiseringsløpet i den tyske byen. Hun er en av 30 deltakere som får plass i kvinnenes konkurranse i Sotsji.

Selv om det er lenge siden forrige representant i kunstløp, har Norge sterke tradisjoner innen idretten. Sonja Henie vant tre strake OL-gull og ni VM-gull i årene 1927 til 1936. (©NTB)

Siste nyheter

West Ham-spiller tapte mot kreften

London (NTB): West Ham-spissen Dylan Tombides (20), som debuterte for klubben for to år siden, døde fredag etter en tre år lang kamp mot kreft.

Tre Liverpool-spillere med i kampen om på bli årets spiller

London (NTB-AFP): Luis Suárez er en av tre Liverpool-spillere som er nominert i kampen om å bli årets spiller i engelsk fotball. Finalelisten ble offentliggjort fredag.

Ferrer stoppet Rafael Nadal i Monaco

Monaco (NTB-Reuters): Rafael Nadal spilte 30 kamper uten tap, men så møtte han spanske David Ferrer i Monaco-turneringen fredag, og da ble seiersrekken brutt.

Svensk bandytrener utestengt etter krangel

Stockholm (NTB-TT): Jonas Holgersson, treneren for bandylaget til GAIS, er utestengt i åtte måneder etter å ha vært i voldsom krangel med en dopingkontrollør.

Mystisk kneskade gjør Bugge Pettersen usikker

Tønsberg (NTB): Tidligere landslagskeeper Espen Bugge Pettersen sliter med en mystisk kneskade. Foreløpig er det ingen som har klart å finne ut av hva det er.