Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400

Norsk kunstløper kvalifisert for OL

Oberstdorf (NTB): 19-åringen Anne Line Gjersem klarte fredag kveld OL-kravet i kunstløp under et stevne i Oberstdorf. Det sikret Norge en plass i grenen under Sotsji-OL kommende vinter.

Ifølge NRK har ikke Norge vært representert i kunstløp under OL siden 1964.

Gjersem klarte OL-kravet under kvalifiseringsløpet i den tyske byen. Hun er en av 30 deltakere som får plass i kvinnenes konkurranse i Sotsji.

Selv om det er lenge siden forrige representant i kunstløp, har Norge sterke tradisjoner innen idretten. Sonja Henie vant tre strake OL-gull og ni VM-gull i årene 1927 til 1936. (©NTB)

Siste nyheter

Federer slått ut i Paris

Paris (NTB): Roger Federer måtte fredag se seg slått av Milos Raonic i Paris Masters. Dermed spøker det for tennisstjernens håp om å avslutte sesongen som verdensener.

Etterlengtet seier for Tettey

Norwich (NTB): Alexander Tettey og Norwich gjorde endelig slutt på seierstørken med 2-1 over Bolton i engelsk mesterskapsserie fredag.

Northug-manager: – Uforståelig og urimelig

Oslo (NTB): Petter Northugs manager Are Sørum Langås framholder at situasjonen er helt fastlåst fredag kveld.

Zlatan-comebacket lar vente på seg

Paris (NTB-TT): PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic er fortsatt ikke klar fra hælskaden og går glipp av søndagens bortekamp mot Lorient.

Thoresen noterte målpoeng i overtidstap

Moskva (NTB): Patrick Thoresen bidro med to assists for SKA St. Petersburg, men måtte til slutt tåle et 3-4-tap for Dinamo Moskva i ishockeyserien KHL fredag.