Norsk kunstløper kvalifisert for OL

Oberstdorf (NTB): 19-åringen Anne Line Gjersem klarte fredag kveld OL-kravet i kunstløp under et stevne i Oberstdorf. Det sikret Norge en plass i grenen under Sotsji-OL kommende vinter.

Ifølge NRK har ikke Norge vært representert i kunstløp under OL siden 1964.

Gjersem klarte OL-kravet under kvalifiseringsløpet i den tyske byen. Hun er en av 30 deltakere som får plass i kvinnenes konkurranse i Sotsji.

Selv om det er lenge siden forrige representant i kunstløp, har Norge sterke tradisjoner innen idretten. Sonja Henie vant tre strake OL-gull og ni VM-gull i årene 1927 til 1936. (©NTB)

Siste nyheter

Boasson-lag prøvde å overtale Hushovd

Oslo (NTB): Sykkellaget MTN Qhubeka har sikret seg Edvald Boasson Hagen fra neste sesong, men sørafrikanerne klarte ikke å lokke Thor Hushovd fra å legge opp.

Deila ber om tålmodighet

Glasgow (NTB-AFP): Celtic-manager Ronny Deila mener det vil ta tid før laget hans er i stand til å levere topprestasjoner uke etter uke.

Brækhus skuffet på vegne av fansen

København (NTB): Cecilia Brækhus er ikke fornøyd med at TV-seerne måtte betale dyrt for å se hennes historiske bokseseier mot Ivana Habazin.

Graham Hansen: – Legger æren vår i å slå Nederland

Gardermoen (NTB): Det norske kvinnelandslaget i fotball er allerede klar for VM. Men jentene er fullt motivert til å slå Nederland onsdag, og dermed vinne samtlige kamper i kvalifiseringen.

Ferdinand slakter Moyes i ny bok

London (NTB): Rio Ferdinand sparer ikke på kruttet når han skildrer David Moyes' managerfiasko i Manchester United. – Han opptrådte som en amatør, skriver midtstopperen i sin nye bok.