Overtagelsen av selskapet vil finne sted før årsslutt. Partene er enige om å ikke offentliggjøre noen salgssum, skriver selskapene i en pressemelding.

Bømlo Båtservice (BBS) eier i dag en flåte på fem svært moderne brønnbåter som betjener oppdrettskunder i Hordaland og Rogaland. Hele flåten har en gjennomsnittsalder på under to år. BBS har i tillegg en brønnbåt på 3.600m3 under bygging på Aas Mek Verksted som skal leveres i 1.kvartal 2017.

Følg Sunnmørsposten jobb og næringsliv på Facebook

Forankret på Vestlandet

- Bømlo Brønnbåtservice er et selskap som har imponert oss lenge. BBS har en sterk forankring på Vestlandet takket være god drift og en helt moderne flåte. Vår plan er å fortsette driften av BBS som et eget selskap på Leirvik i Stord. I sum vil vi kunne tilby våre oppdrettskunder et enda bedre servicenivå, gjennom blant annet øket fleksibilitet og en større flåte i Norge og Skottland, sier adm.dir. Roger Halsebakk i Sølvtrans AS.

Videreføre service

Administrerende direktør Geir Agasøster i Bømlo Brønnbåtservice AS sier at selskapet, når man først hadde bestemt seg fort salg, er glad for at det går til et etablert brønnbåtrederi som etter deres mening vil evne å videreføre den gode servicen overfor kundene.

«Solid eier»

Sølvtrans bygger ny brønnbåt lokalt Aas Mek. Verksted i Vestnes har fått kontrakt på bygging av ny brønnbåt for Sølvtrans.

- Vi føler oss trygge på at vår operasjon på Stord vil bli forsterket i samme ånd som vi har holdt det gående siden vi startet opp, samt at våre ansatte også har fått solide og gode eiere, sier direktøren i Bømlo Brønnbåtservice AS.

Les fleire næringslivsnyheiter på smp.no

Administrerende direktør Roger Halsebakk i Sølvtrans. Foto: Sølvtrans