Men selv har Björk et mye mer brennende ønske om å skyte AaFK til suksess på fotballbanen. I fjor scoret han kun to seriemål, men i sannhetens navn må det sies at han heller ikke fikk mange sjansene til å overbevise.

– Jeg visste at jeg måtte være tålmodig i min første sesong i AaFK, etter flere år i 3. divisjon med Brattvåg. Samtidig hadde jeg en rekke småskader, som gjorde at oppkjøringen til forrige sesong ble forstyrret, sier han.

– Og nå?

God vinter

– Nå kjennes alt mye bedre. Det er veldig viktig for meg å få en god vinter, og målet er selvsagt å spille meg fast inn på dette AaFK-laget. Jeg hadde meg en god prat med våre trenere etter forrige sesong, der de ga meg beskjed om hva de forventet av meg. Og det har jeg tatt til meg, og tror på en helt annen sesong nå, sier han.

Men onsdag kveld skal han altså sørge for at AaFK-seniorene ikke går på et ydmykende tap på håndballbanen mot guttungene fra Spjelkavik.

Da spilles nemlig en showkamp hvor inntektene går til kresftsaken.

Få siste nytt om sport på Nordvestlandet. Følg SMP-sporten på Facebook!

Skal showe

– Jeg har spilt mye håndball i Sverige, da spilte jeg for klubben Tungelstad. Dette blir jo show, og jeg må vel ta fram noen finesser, smiler han.

Også islandske Aron Thrandarson påstår han har håndball i blodet.

– Jeg spilte på det islandske G15-landslaget i håndball, så dette bør jeg ha peiling på, lover Aron.

– Og jeg har vært kretsmester i håndball i Oslo, skyter Mos Abdellaoue inn.

Han var ving i håndball, og det blir han mot Spjelkavik også.

Ellers kan publikum se fram til å se Vebjørn Hoff i aksjon, og også Henrik Bjørdal som solid strekspiller. Og kanskje Bjørn Erik Melland som keeper.

– Jeg håper å få spille litt selv også, men det spørs om gutta lar meg få slippe innpå, sier trener Trond Fredriksen.

Som ifølge seg selv (og Wikipedia) var en lovende håndballkeeper for Spjelkavik i riktig gamle dager.

Og etter showkampen skal ÅHKs herrer i aksjon i 2. divisjon mot Kristiansund.