– Dette er arrogant maktmisbruk. Tryggestad og Senterpartiet har ikke løftet en finger i saken om kommunesammenslåing. Det er ikke holdt folkemøte og en prosjektgruppe som ble opprettet før jul har ingen hørt noe fra. Det har ikke skjedde noe som helst, før nå, bare timer før kommunestyret skal ta stilling til saken, så dukker Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum opp, påpeker Sve.En rekke Senterparti-ordførere fra Sunnmøre er mandag samlet til møte med Slagsvold Vedum på Stranda. Tema er kommunesammenslåinger, noe Senterpartiet som kjent er kraftige motstandere av.

Gjør som flere enn 25.000 andre - lik smp.no på Facebook

– Til dette partimøtet har de i tillegg tatt i bruk kommunehuset. Da kontrollutvalget i kommunene i dag skulle samles til møte ble vi henvist til et kott, mens Sp-lederen  og Tryggestad satt og breiet seg på det største møterommet. Dette provoserer meg. Den typen partiarrangement har ikke noe på kommunehuset å gjøre. De burde vært lagt til hotellet, mener Sve.

Bakgrunn: Stranda ser mot NorddalIkkje lett å overtale ørstinganeTo alternativ for Sula

En sammenslåing av Sykkylven og Stranda burde vært en nærliggende kommunefusjon, men det gjenstår mange forhandlinger før en slik sammenslåing eventuelt er i boks.

Les flere nyheter fra Indre på smp.no