Politiet hadde mye å gjøre natt til lørdag og måtte rykke ut allerede kl. 01.00 etter melding om kollisjon i Nørvasundet i Ålesund. En bil ble påkjørt bakfra og to personer ble tatt med til lege for sjekk. Politiet oppretter sak på hendelsen.

Politiet måtte også rykke ut til flere slåsskamper på Sunnmøre i løpet av natten. Rundt kl. 01.00 måtte de rykke ut til en privat bolig i Ålesund der det var slåsskamp mellom tre personer. Det melder politiet på Twitter. En mann ble sendt til legevakt med lettere skader og to menn ble satt i arresten.

Slåssing og knuste vinduer

Klokka 02.40 rykket politiet ut til festbråk i Austefjord etter at festdeltakere begynte å slåss og knuse vinduer. Det ble i følge politiet kun mindre personskade av hendelsen. Også i Fosnavåg måtte politiet roe ned situasjonen etter at to menn begynte å slåss i en privat bolig klokka 03.17.

I Ålesund sentrum måtte politiet bryte opp en slåsskamp mellom fire til seks personer klokka 03.30. Personene ble bortvist fra stedet og anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted. Tjue minutter senere måtte politiet på nytt hamle opp med en bråkmaker i Ålesund sentrum. En mann ble satt i arresten etter å ha laget bråk i sentrum, kranglet og spyttet. Mannen nektet også å oppgi personalia til politiet.

Havnet i grøfta

Klokka 03.40 rykket politiet ut til en bil som ble funnet i ei veigrøft i Elvavegen i Volda. Bilføreren ble senere funnet hjemme hos seg selv og var i følge politiet beruset. Bilføreren ble tatt med til blodprøvetaking og førerkortet ble beslaglagt.

Illustrasjon. Foto: Stig Vågnes