Hva skal til for at det blir ei god helg?

– At arbeidsuka har vært god. Det er mye å gjøre, derfor har det viktigste kriteriet mitt for en god helg vært at jeg og mine ansatte har klart å levere etter avtale, og at vi er sikre på at det vil fungere. Da har jeg en god helg uansett hvor jeg måtte befinne meg i verden.

Hva er ditt faste fredagsritual?

– Jeg har samtaler med de ulike teamene rundt i de forskjellige landene for å vite status på prosjektene vi jobber med, slik at jeg kan forsikre meg om at vi alle kan ha en rolig helg foran oss.

Hva forbinder du med ordet lørdagskos?

– For meg er det alt som skjer lørdag som ikke er jobbrelatert. Når jeg har mulighet til det går jeg på Tante Bruun med barna eller tilbringer kvelden sammen med nære venner.

Hvor går favorittsøndagsturen?

– Jeg er så mye ute og reiser så mye at det må bli en helg hjemme. Jeg drar svært gjerne til mine foreldre og barndomshjemmet på Gåseid.

Hvor lenge sover du i helga?

– Det kommer an på hvordan arbeidsuken har vært. Normalt sover jeg lite, men hvis jeg har vært på reise eller jobbet en del på nattetid, så tar jeg det igjen i helga.

Hvem vil du helst være sammen med i helga?

– Det er barna mine, samt resten av familien. Vi ser hverandre altfor lite gjennom hele året.

Hvilken mat må du ha i helga og hvorfor?

– Kyllingvinger står høyt på menyen når jeg er hjemme. Ellers er «Den Lune» på Tante Bruun et godt valg.

Hva er det du absolutt ikke vil bruke helga til?

– Håndtere serverkrasj. Vi leverer til store internasjonale selskaper, og det er mye som kan gå galt. I helga har vi mindre beredskap, og jeg må ofte involvere meg i det som må gjøres for å løse slike situasjoner.

Hvem vil du ønske god helg og hvorfor?

– Jeg vil ønske god helg til alle som har deltatt i byggingen av Slinningsbålet. Jeg har fulgt med prosjektet, og syns de har gjort en utmerket innsats for å prøve å slå verdensrekorden. Det er teambuilding av beste sort, og de ivaretar en god tradisjon fra distriktet her. Jeg vil også ønske min datter Elise lykke til med opptaksprøven til militæret denne helga.