Ikke lenge før midnatt fikk politiet melding om håndgemeng og roping i Spjelkavik. Det viste seg å være fem-seks ungdommer på pokémonjakt som viste vel stor entusiasme. Ingen reaksjoner fra politiet.

Seint fredag kveld var det også løse hester på ferde i Sula.

– To hester og ett esel løp på veien og var til fare for seg selv og bilister. Brakt tilbake i inngjerdingen av politi og publikum.

Ålesund

Seinere ble en beruset og plagsom mann i 30-åra bortvist fra Ålesund sentrum.

Klokka 01.40 utøvde en mann i 20-åra vold mot samboeren sin utenfor et utested i sentrum. Ingen personer ble skadd, ifølge politiet. Mannen blir anmeldt.

Klokka 04.00 ble an mann i slutten av tenåra tatt på fersken i å urinere på en inngangsdør i sentrum. For dette blir han anmeldt.

Klokka 04.30 ble en beruset mann innbrakt til sentralarresten i Ålesund etter at han kikket inn gjennom et soveromsvindu. Han hevdet å ha gått feil.

Ørsta

Klokka 01.40 ble en mann i slutten av tenåra tatt i å "burne" i sentrum av Ørsta. Mannen blir anmeldt og førerkortet ble beslaglagt. Bilen var ulovlig senket og fikk kjøreforbud.

Ikke lenge etter ble to bilførere i Ørsta ilagt advarsel for støy ved å spille høy musikk fra privatbiler.

Nordfjord

I Eid hadde det politiet beskriver som "noen unge damer" låst seg inne i varerommet på en bil. Dermed måtte det bilberging til.