Det var lenge knyttet spenning til om den verdensberømte skuespilleren Matt Damon skulle besøke Sunnmøre i sammenheng med innspillingen av den nye Hollywood-filmen «Downsizing». Tirsdag avkrefter imidlertid Lineproducer i Truenorth Norway AS, Per-Henry Borch, at det kommer til å skje.

– Det var nært. Vi vurderte innspillingssteder på Sunnmøre veldig lenge, men til slutt gikk det ikke opp, forteller Borch til smp.no. Han opplyser at grunnen skal være at det ikke klaffet visuelt sett.

– I denne filmen er det mange spesialeffekter og ting skal klippes sammen. Det lot seg ikke kombinere med filming på Sunnmøre, legger han til.

Det var Fjordingen som først omtalte saka.

Det var flere steder på Sunnmøre som ble vurdert til Hollywood-filmen i forkant. Både i Stranda, Sykkylven, Stryn og Norddal hadde filmcrewet befaring.

– Vi hadde folk på befaring på Sunnmøre denne helga og vurderer fortsatt Stranda, Sykkylven og Stryn, men i Norddal blir det ikke filming, fortalte Borch til smp.no i forrige uke. Nå viser det seg altså at heller ikke de tre andre lokasjonene blir å se i den nye Hollywood-filmen.