Etter å ha hatt konsert på Telenor Arena i Oslo fredag og lørdag kveld som en del av turneen sin, har Justin Bieber fri søndag. Ifølge TV2, skal superstjerna for øyeblikket befinne seg i Hjelledagen i Stryn.

Reiser fra Vigra

Bieber skal ha ankomt i et rødt helikopter søndag formiddag, og har ikke overnattet i Hjelledalen. Et privatfly helt likt det Bieber ankom Norge i ble observert på Vigra flyplass i 12-tiden søndag ettermiddag.

Det spekuleres også i om han skal reise videre fra Vigra flyplass i Ålesund til Finland. Søndag kveld sier ansatte på Vigra at det ikke er noe tegn til et privatfly på flyplassen.

Livekamera: Se direktebilder fra Vigra flyplass her

Video på Twitter

Besøket ble avslørt etter at bekjente av Bieber postet bilder og videoer på Twitter, som de sier de har fått tilsendt av ham. Lesere har identifisert stedet som Hjelledalen i Stryn.

Måtte stenge området

Etter saken ble omtalt i media, samlet det seg en mengde fans ved Hjelle Hotell i håp om å få et glimt av popsangeren. Hele odden rundt hotellet ble stengt av. Ifølge TV2, skal Bieber også ha tatt inn på det ærverdige hotellet.