– Ja, jeg velger å tro at det er mulig, sier Iversen.

Striden kjerne er ultimatumet Erna Solberg har stilt på den såkalte bilpakken som ligger i budsjettet. Iversen mener det nå ligger et ekstra stort ansvar på Frps skuldre.

Han gir full støtte til partiets beslutning om å si at det ikke er noe mer å forhandle om så lenge det ikke kommer noe nytt på bordet.

– Jeg støtter fullt ut de konklusjonene partiet har kommet til i denne saka, sier Iversen.

– Krevende

Et nytt møte mellom partene onsdag ettermiddag løste ingenting.

– Det ser svært krevende ut å få til en avtale om statsbudsjettet, sier statsminister Erna Solberg (H) etter møtet mellom de tre andre borgerlige partilederne.

Fylkesleder Tore Johan Øvstebø håper fortsatt.

Også han deltok på møtet med stortingsgruppa og landsstyret.

– Jeg håper dette ikke ender i regjeringskrise. Men slik situasjonene er akkurat nå er det helt klart en sjanse for at det skal kunne skje, sier Øvstebø.

Fornøyd Hareide

Fornøyd KrF-leder Knut Arild Hareide er klar til nye møter.

KrF-leder Knut Arild Hareide er fornøyd med at Erna Solberg har invitert til et nytt budsjettmøte.

– Vi er klare. Jeg håper hun har lyttet til det jeg har sagt, det forventer jeg, sier Hareide til NTB.

Bare halvannen time tidligere kunngjorde han at KrF bryter budsjettforhandlingene med regjeringspartiene. Etter at begge de to samarbeidspartneren har brutt, inviterte Solberg de to partilederne til et møte.

Hareide var svært tydelig på at Solbergs ultimatum i innledningen av forhandlingene ikke var vegen å gå. På pressekonferansen lot Solberg ikke til å være villig til å åpne den såkalte bilpakken for forhandlinger.

– Det hadde jeg ikke forventet at hun gikk inn på under en pressekonferanse. Men hun er kjent med hva som må til for å få en løsning, sier KrF-lederen

– Jeg har fortsatt håp om at vi skal finne fram til en løsning før finansdebatten tar til i Stortinget førstkommende mandag, sier Jensen til NTB.