Politiet tok seg av slagsmål og fulle folk

Politiet på Sunnmøre måtte rykke ut til uro og slåssing flere steder i løpet av natt til søndag.

Ingen av hendelsene førte likevel til så alvorlige skader at noen endte opp på sjukehus, opplyser politiet på Sunnmøre til smp.no tidlig søndag. i Nordfjord er det ikke meldt om spesielle hendelser.

I Ålesund ble en mann lagt i bakken av vaktene på et utested da det gikk mot stengetid. Årsaken var aggressiv oppførsel og mannen ble sammen med en annen person bortvist fra sentrum av byen, ifølge en Twitter- melding.

I Tjørvåg måtte en full mann få behandling for et kutt i panna etter å ha vært i slåsskamp ved en privatbolig. Både politi og ambulanse rykket ut til stedet, og mannen ble innbrakt til arresten for ordensforstyrrelse, ifølge en Twitter- melding.

Litt tidligere på natta rykket politiet ut til Volda sentrum etter melding om slagsmål mellom flere personer. Én person ble bortvist fra stedet og anmeldes for ordensforstyrrelse, skriver politiet på Twitter .

Politiet i Ålesund kom også over en full kvinne i løpet av natta. Ettersom de ikke oppnådde kontakt med vedkommende, ble hun tatt hånd om av ambulansepersonell, ifølge en Twitter-melding.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Nattsvart sinn i sommerlyset:

Ensomheten tar ikke ferie

Hva gjør du nå? Kanskje stopper du opp og skriker mot himmelen. Kanskje lar du panna falle inn mot nærmeste stødige trestamme og kanskje, stående slik, gråter du en innbitt, ærlig gråt, som bare fuglene i trekrona over deg kan høre. Eller kanskje synker du sammen mellom gras, siv og greiner.

Slinningsbålet

Vekslende vær lørdag:

Slik blir det under bålet

Lørdag bærer preg av byger, men når Slinngsbålet tennes klokka 21.00 ser det ut til å bli opphold. - Og kanskje et lite solglimt!

Fra klokka 19.00:

Direktesending fra Slinningsbålet

Lørdag tennes Slinningsbålet, Sunnmørsposten og Bypatrioten sender direkte fra Slinningen fra klokka 19. Svart skjerm? Prøv en annen nettleser enn Explorer.