Ny daglig leder i Fjordlaks

Inge Bøen (51 år) tar over stillingen som daglig leder etter Anders Pedersen i Fjordlaks AS.

Fra 15. mai blir han ny daglig leder i Fjordlaks AS med tilhørende datterselskaper. Det melder Fjordlaks i en pressemelding.

Inge Bøen kommer fra stillingen som adm.dir. i Scana Propulsion AS, som omfatter datterselskapene Scana Volda AS med flere, samt salgs- og serviceselskaper i Singapore, Kina, USA og Brasil.

– Bred ledererfaring

– Vi er meget tilfreds med at Inge Bøen har takket ja til å bli ny daglig leder. Bøen har bred ledererfaring fra flere store internasjonale selskaper, god industriell forståelse og vi er trygg på at han besitter de egenskaper som skal til for å skape vekst og gode økonomiske resultater for Fjordlaks AS fremover, sier Anders Pedersen.

Inge Bøen tar altså over stillingen til Anders Pedersen.

Anders Pedersen fortsetter som styreleder i Fjordlaks AS, og vil være en viktig ressurs for ny daglig leder i introduksjonsfasen.

– En av verdens største

– Det er med stort engasjement og stolthet jeg har takket ja til å bli Fjordlaks sin nye daglige leder.

Fjordlaks AS er en av verdens største klippfiskprodusenter og har en solid posisjon i markedet. Vi har gode forutsetninger for å lykkes videre og jeg gleder med til å bli kjent med denne bransjen sier Inge Bøen.

Før han begynte i Scana Propulsion AS hadde Inge Bøen ansvaret for forretningsenheten innen skipsdesign og systemløsninger til handelsfartøy i Rolls-Royce PLC. Han har en MBA fra BI i tillegg til elektroingeniør utdannelse.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

AaFK lå under med to og bommet på straffe:

– Nå er jeg bare glad og letta

OBS-varsel for Møre og Romsdal

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel om lokalt vanskelige kjøreforhold grunnet sludd og snø helt ned i lavereliggende områder på Vestlandet torsdag.

Hamna i skotlinja under kråkeskyting:

–Du ventar ikkje kuler rundt novene. Dette er horribelt

– Eg var innanfor skotlinja. Kula var berre 15 meter frå meg, hevdar Bjarte Myklebust etter ein skyteepisode i Herøy.

Bingsa-skandalen:

Ga Bingsa-kontrakt til ektefelle

Fire aktører ga tilbud på konsulenttjenester for planlegging av nytt deponi i Bingsa. Kontrakten gikk til VAR-sjefens ektefelle.