Ulykka skjedde inne i Kvalnestunnelen på fylkesveg 61.
            (Foto: REIDULF BOTN)

Ulykka skjedde inne i Kvalnestunnelen på fylkesveg 61.Foto: REIDULF BOTN

Kvalnestunnelen åpnet igjen etter ulykke

Kvalnestunnelen i Ulstein kommune ble åpnet igjen natt til søndag etter en møteulykke mellom et vogntog og to personbiler lørdag.

Det opplyser Statens vegvesen på Twitter natt til søndag.

En kvinne i 20-åra og en kvinne i 50-åra ble fløyet til sykehus med luftambulanse etter møteulykken meIlom en personbil og en trailerhenger i Kvalnestunnelen. De to har fått behandling for lettere skader på intensivavdelingen ved Ålesund sjukehus.

Politiet fikk melding om ulykken ved 14-tiden lørdag og fylkesvei 61 Kvalnestunnelen ble stengt inntil videre. Tolv timer senere var den åpnet igjen.

To biler og et vogntog kolliderte:

Slapp fra tunnelulykke med lettere skader

Alle nødetater rykket ved 14-tiden ut til en trafikkulykke i Kvalnestunnelen i Ulstein kommune. To personbiler og et vogntog var involvert. To personer ble fraktet til sjukehus, og begge slapp fra hendelsen med lettere skader.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Tunnelene åpnes i romjula

Tunnelarbeidene stanses i jula. Her er detaljert informasjon:

Sendt heim etter knivtrugslar

Ein mann i 40-åra vart i helga sendt heim til Polen, etter å ha truga med kniv på ein av brakkeriggane ved Kleven Verft.

MAROFF fordeler 152,8 millioner til bedrifter:

Millioner til maritime bedrifter

Forskningsrådet har fordelt 152,8 millioner kroner til 19 innovasjonsprosjekter i næringslivet for maritimt sektor (MAROFF). Sju av dem i Møre og Romsdal.

Byggjer ny ferjekai i Volda:

Sikrar ferjedrift og nattesøvn i byggeperiode

Til våren startar arbeidet med ny ferjekai i Volda. Ferja skal gå som normalt i byggeperioden, og arbeidet med påling vil berre skje på dagtid.