Frps Oskar Grimstad. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix

Frps Oskar Grimstad. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix

Advarer mot å fjerne Listhaug

– Kan bare aksepteres dersom hun istedet får en tung statsrådpost.

Avtroppende stortingsrepresentant for Frp, Oskar Grimstad, advarer mot å fjerne Sylvi Listhaug som innvandrings- og integreringsminister.

Det sier han til NRK. Grimstad mener at det eneste som kan aksepteres er om Listhaug flyttes til en tung statsrådpost.

Når Erna ommøblerer regjeringen

Klart for flytting av Sylvi?

Blir Sylvi Listhaug flytta bort fra jobben som innvandrings- og integreringsminister for å skape husfred med KrF og Venstre. Flere peker på muligheten.


Venstre har i det siste begynt å bli mer lysten på å gå inn i regjering, og det har da blitt spekulert i om Listhaug vil bli flyttet som minister. Det har også blitt spekulert i om det kan være et krav fra Venstre og KrF å fjerne Listhaug som innvandringsminister.

Grimstad er ikke den eneste Frp-politikeren som advarer mot å gå med på et slikt krav. Aftenposten har snakket med en rekke kommunepolitikere og fylkesledere i Frp med en klar beskjed til Erna Solberg: – Ikke rør Sylvi Listhaug.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Tarjei Bø vil gå alle distanser i OL

Tarjei Bø har lagt de siste sykdomsproblemene bak seg, og mener at han skal være i fullt slag til verdenscupstarten i Östersund.