I 13-tida torsdag var det solgt over 6000 billetter.

– Salgstallene er bedre enn på samme tidspunkt som mot Molde. Da kom det over 9000 tilskuere på kampen. Vi tror det kan bli skikkelig folksomt på lørdag, sier mediesjef Jonatan Arvidsen-Osvik i AaFK.

Ifølge han har AaFK merket godt at supporterne selv har mobilisert foran det som kan bli en svært viktig kamp for å holde seg i divisjonen.

– Så absolutt. Det er nesten så vi har merket at supporterne synes litt synd i oss nå. Vi ser mange påpeker at det er nå som klubben virkelig trenger det at supporterne må stille opp, sier Arvidsen-Osvik.

På sosiale medier har AaFK-supporterne i langt større grad enn tidligere oppmodet folk til å stille opp. Også flere bedrifter har engasjert seg for å få folk på kamp.

– Vi setter virkelig stor pris på engasjementet og skal gjøre det vi kan for at det skal bli en god opplevelse på stadion søndag, sier Arvidsen-Osvik.

I tillegg til at VIP-en er bortimot utsolgt, er det varslet storinntrykk fra Kristiansund.

– Vi har solgt bortimot 1000 bortebilletter hittil, men vi regner med at det feltet blir bortimot utsolgt. Feltet har plass til snart 1200 tilskuere, sier Arvidsen Osvik.

I forkant av oppgjøret vil det dessuten være fanzone utenfor stadion, der blant annet John Arne Riise vil være til stede.