Gründer Lidia Didriksen i Rykende Fersk Boulangerie. Arkivfoto: Line Helgesen
            (Foto: Line Helgesen)

Gründer Lidia Didriksen i Rykende Fersk Boulangerie. Arkivfoto: Line HelgesenFoto: Line Helgesen

Åpner mini-bakeri på Vigra

Firmaet «Rykende Fersk Boulangerie» skal starte det som omtales som et mini-bakeri på Roald på Vigra.

Sunnmørsposten har skrevet om den lille bedrifta til Lidia Didriksen tidligere. Her satses det på nylaga franske bakervarer - croissanter, bagetter, surdeigsbrød, rundstykker og terter, for å nevne noe - levert hjem til kundene.

Og mens produksjonen til nå har skjedd hjemme hos gründeren, skal den i det videre skje i bakeriet, som blir i lokaler i Roald Gård.

På sidene til firmaet på Facebook kan vi lese at Didriksen, som er selvlært som baker, har vært på kurs hos Morten Schakenda ved Bakeriet i Lom. Videre at bakeriet vil holde åpent hver lørdag fra 11. november, og at det utvides til åpent også fredager fra 1. desember.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

– Såpeglatt og livsfarlig:

– Glatte veger over alt

Flere biler har kjørt av vegen. På E39 ved Plantasjen har to biler kollidert, opplyser politiet.

Låveveggen tatt av stormen

– Det må ha danna seg ein ekstrem vind

– Det ser nesten ut som ein eksplosjon, seier Jan Arve Skåravik, som eig det tidlegare småbruket ved Vatnefjorden.

Fem går videre i Ungdommens musikkmesterskap

– Kjekt å se spillegleden

Fem unge klassiske musikere går direkte videre til det nasjonale mesterskapet i januar.