Samferdselsavdelingen i Møre og Romsdal fylkeskommune har i et brev til politiet og Statens vegvesen bedt om at limousinvirksomheten til P&P Entertainment stoppes.

- Ingen tvil

Nå skriver assisterende samferdselssjef Magne Vinje i Møre og Romsdal at det ikke er tvil om at kreves løyve for virksomheten.

- Vi har i brev datert 13. januar, 16. mai, 31. august og 19. september 2017 gjort selskapet oppmerksom på at aktiviteten de driver er ulovlig persontransport mot vederlag, og at det således er krav om løyve (drosje- eller selskapsvognløyve), skriver Vinje.

- Samferdselssjefen krever etter dette at virksomheten P & P Entertainment driver med persontransport i motorvogn/limousin straks blir stoppet.

Fortsetter som før

Frank Eiksund i P&P Entertainment sier til Sunnmørsposten at de ikke har planer om å stoppe virksomheten.

- Vi er i dialog med samferdselsdepartementet og har tatt kontakt med Kulturdepartementet. Vi driver kultur, ikke transport, på lik linje med Trollturer. Vi har ingen planer om å stoppe vår underholdning, sier Eiksund.

- Vi kjører for eksempel barn rundt en times tid med prinsesseshow i limousinene på bursdager. Det er ikke taxi-virksomhet fra A til B vi driver med, understreker han.