PRISVINNAR Lars Ove Fossheim frå Volda.
            (Foto: ARKIVFOTO)

PRISVINNAR Lars Ove Fossheim frå Volda.Foto: ARKIVFOTO

Volding fekk jazzpris

Lars Ove Fossheim frå Volda er tildelt Trondheim Jazzfestival sin talentpris.

Prisen er støtta av NTNU og er på 20.000 kroner.

Juryen, som har bestått av Kirsti Huke, Eirik Hegdal og Petter Vågan, skriv mellom anna dette om Fossheim:

– Trondheim Jazzfestivals talentpris 2017 går til ein spennande musikar med stor stilistisk breidde. Han inntek ein naturleg, velfundert og moden musikalsk plass i alle prosjekt han involverer seg i, med ein særeigen stemme som rettar blikket framover.

Lars Ove Fossheim gjekk ut av Jazzlinja i 2009, og har gjort seg bemerka i band som Your Headlights Are On, Skadedyr, Snøskred, Stina Stjern og Broen. I tillegg har han spelt med samtidskomponistar som Pauline Oliveros, Christian Wolff, Jennifer Walshe og Rhys Chatham.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

AaFK nærmer seg en løsning:

– Skal ha ny trener før nyttår

Siste jul i Volsdalstunet:

Historisk eiendom legges ut for salg

Kristtorn fra egen hage pynter tram og stue i Volsdalstunet. Etter å ha vært i familiens eie i flere hundre år pynter Mia og Ivar M. Voldsdal til sin siste jul i tunet. På nyåret legges den historiske eiendommen ut for salg.