– Vi hadde visning om ettermiddagen og til lunsj dagen etter var huset solgt, forteller Hanne Silje Habberstad.

– Jeg vokste opp på Flisneset, så for meg var det naturlig å bosette seg i dette området, forteller Hanne Silje, som nå skal flytte inn i barndomshjemmet sammen med mannen og deres to barn.

Hva ble boligen solgt for? Se alle eiendomssalg på Sunnmøre siste 30 dagene her

Har alt

Det er imidlertid ikke bare oppveksten som gjør at Hanne Silje mener at Flisnes er et attraktivt boligområde.

– Etter å ha bodd både i Bergen og Oslo ser jeg området på en ny måte. Vi har virkelig alt her – flott utsikt, nærhet til sjø og fjell, butikk, barnehage og skole. I tillegg er det nært ferja over til Sykkylven, noe som er topp for oss fordi vi er veldig glad i å være på Strandafjellet, forteller Hanne Silje, og legger til:

Mange innflyttere

Hanne Silje er enig i analysen til fagansvarlig Espen Skarbø hos Krogsveen på Moa. Han har inntrykk av at området Flisnes/Emblem har en større andel av innflyttere enn andre steder i Ålesund.

– Ja, det er absolutt mitt inntrykk. Det bor mange fra Sykkylven her, blant annet. Men også andre innflyttere som er i samme situasjon som oss – at den ene i paret har vokst opp her, forteller Hanne Silje, og tilføyer:

– Det er veldig lett å komme i kontakt med folk her fordi mange er i samme situasjon. Jeg har fått flere nye venner siden vi flytta hit.

God pris

Hanne Silje og mannen har fulgt med i boligmarkedet og var ikke redd for at de ikke skulle få solgt boligen sin.

– Jeg har inntrykk av at alt som selges her blir solgt fort. Likevel hadde vi litt is i magen fordi megleren vi brukte hos Privatmegleren sa at hus over fem millioner kunne være vanskeligere å selge.

Taksten på huset til Hanne Silje og Øyvind var på 5,2 millioner.

– Det ble en budrunde mellom tre stykker og huset gikk 150.000 over takst, så vi er veldig fornøyde.

Huset til Hanne Silje og Øyvind ble solgt på et halvt døgn, 150.000 kroner over takst. Foto: Marius Simensen