Torsdag åpner Hoffmann Bar i Kongens gate etter å ha holdt stengt siden like før jul.

- I forbindelse med at Medi 3 flytter inn i bygget vi holder til i, har vi benyttet den siste måneden til å pusse opp. Vi tar det litt trinnvis, og åpner første trinn med den populære Hoffmann-Quizen på torsdag, sier innehaver Øyvind Bjørkavåg.

Nytt kjøkken

Hoffmann har nå delt lokalene i to med en skyvevegg.

- Da har vi muligheten til å leie ut den ene delen til tilstelninger, bursdager og lignende. På vanlige dager blir den lukket, slik at vi bare bruker delen mot øst. Unntaket er sjølsagt quizen, da trenger vi hele lokalet, sier Bjørkavåg.

I første omgang blir det ikke matservering på Hoffmann.

- Neste steg er utvidelse av kjøkkenet. Vi regner med å være ferdige til påske, og kommer da med ny meny. Det er viktig for oss å ha et godt kjøkken, sier Bjørkavåg.

Konsept

Frem til kjøkkenet er ferdig, vil Hoffmann ha åpent torsdager, fredager og lørdager.

- Quiz på torsdagene er en selvfølge. Fredagene lanserer vi et nytt fredagskonsept. Før har det vært trubadur her i helgene. Det kutter vi ut. Vi kjører nå Dj og musikkverter. På fredagene vil vi ha et rolig musikkkonsept der folk kan komme innom på tidlig kveldstid. Lørdagene blir det litt mer trøkk i musikken, sier Bjørkavåg.

Familiedrevet

Hoffmann går nå inn i sitt 28. år, og er etter Mølla det lengstlevende utelivskonseptet i Ålesund.

- Konkurransen er beinhard, det er derfor vi nå gjør endringer. Vi tar et steg tilbake, og det er jeg og familien min som nå vil jobbe her og drifte Hoffmann, sammen med en del ekstrahjelper. Vi håper folk vil like det vi gjør, og vi ser frem til en flott sommersesong, sier Bjørkavåg.